Comunicate de Afaceri

Ghid de utilizare al unui ghiozdan

Copilul dumneavoastra poarta ghiozdanul aproximativ 175 de zile pe an. Drept pentru care trebuie sa va asigurati ca in timp nu ii va provoca copilului o serie de repercusiuni de pe urma carora va suferi toata viata.

Recent, acest subiect legat de ghiozdane si cum trebuie purtat corect a devenit un subiect de discutie din ce in ce mai abordat pentru ca cerintele din ce in ce mai numeroase venite din partea scolii incarca ghiozdanul din ce in ce mai mult. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am creat acest mini ghid cu privire la purtarea corecta a acestor ghiozdane pentru ca micutul in drum spre scoala si spre casa sa il simta cat mai confortabil.

Cum sa va asigurati ca ghiozdanul este cel potrivit pentru micut?

Oasele si vertebrele copiilor sunt in crestere si se deosebesc foarte mult de cele ale unui adult. Este perioada in care daca, chiar si purtand ghiozdane este posibil sa sufere o serie de malformatii care ii pot aduce o serie de probleme grave o data cu trecerea timpului.

Confortul spatelui este una dintre cele mai esentiale conditii pe care trebuie sa il indeplineasca orice model de ghiozdane desi, pe piata au aparut si modele care sunt destul de inconfortabile pentru micuti dar trec cu usurinta ca fiind ghiozdane pentru copii.
Pentru a purta corect aceste ghiozdane trebuie sa va asigurati ca marginea superioara trebuie sa fie la nivelul umerilor. Ghiozdanul nu trebuie sa fie mai lat decat umerii copilului, asadar trebuie sa urmariti ca conturul sa nu fie prea iesit pe dinafara. Bretelele trebuie sa fie captusite pentru a nu-l rani in timp ce il poarta. Reglarea trebuie sa permita sa se faca cu usurinta cu o singura mana. Partea posterioara trebuie sa fie captusita si sa se adapteze formei spatelui copilului. De asemenea, atunci cand vine vorba despre ghiozdane, este bine sa aveti grija la repartizarea optima a greutatii. Astfel veti obtine o repartizare optima a greutatii si copilul se va simti confortabil in timp ce il poarta.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a alege din modelele noastre de ghiozdane

Tinand cont de aceste cateva elemente nu va veti confrunta cu acuzatii din partea micutului ca nu vrea sa poarte ghiozdanul pentru ca il doare spatele. Este de preferat ca vizita la ortoped sa o faca in anii batranetii nu atunci cand este copil. Parintii sunt cei care trebuie sa tina cont de modul in care aleg si sa il invete pe micut cum sa poarte ghiozdane.

Desigur, trebuie tinut cont si de aspectul esteti pe care il are. Mai ales daca este imprimat cu personajul preferat din desene animate si este colorat atunci cu siguranta va fi pe placul lui. Nu trebuie sa va feriti sa cumparati ghiozdane din mediul online intrucat pe un site de incredere veti putea gasi in mod diect descrierea produsului si veti putea sa determinati pe baza descrierilor daca se incadreaza in criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a fi perfect pentru copil.

Pe site-ul nostru http://www.ghiozdane.eu veti putea gasi o multime de modele care indeplinesc aceste standarde si nu va trebui sa va faceti probleme nici o clipa legat de cat de potrivite sunt pentru copii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare