Comunicate de Afaceri

Industrie Mică Prahova SA şi blogul Drumul în siguranţă continuă campania Siguranţa ta contează şi în trafic!

Proiectul continuă anul acesta cu etapa a doua, ca urmare a nevoilor identificate în campania anterioară dar şi deoarece România se află încă pe un loc fruntaş în UE în privinţa accidentelor rutiere, copiii fiind o categorie vulnerabilă.  Astfel, vor fi distribuite trei categorii de pachete educaţionale de siguranţă rutieră  care se adresează unui număr de 300 de elevi din clasa pregătitoare, clasele primare cât şi celor de la gimnaziu. Pachetele educaţionale au fost create şi adaptate nevoilor fiecărei categorii în parte. Dacă cei mai mici au nevoie să înţeleagă reguli de bază ca traversatul străzii de mână cu un adult sau faptul că traficul nu este un loc sigur pentru ei, elevii mai mari trebuie să afle că nu este bine să te grăbeşti traversând strada prin locuri nepermise sau că nu este în regulă să fii teribilist în apropierea traficului. Pe lângă pachetele educaţionale, cei mici vor beneficia şi de partea a doua a broşurii Siguranţa ta contează şi în trafic! cu alte câteva reguli de circulaţie pentru micii participanţi la trafic.          

 

„Am decis continuarea acestei campanii atât datorită succesului de care s-a bucurat, dar şi pentru că demersurile educaţionale privind siguranţa copiilor în trafic sunt insuficiente, a declarat Ioan Matreş, directorul general al Industrie Mică Prahova SA . Numărul evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi copiii a crescut şi este necesară o mai mare preocupare în scopul unei mai bune prevenţii, a adăugat acesta”

 

Pachetele educaţionale au fost concepute astfel încât copiii să beneficieze de un material amplu, adaptat fiecărei vârste. Acesta a fost creat pe baza materialelor puse la dispoziţie de o serie de specialişti în siguranţa rutieră din UE.

 

Industrie Mică Prahova SA operează de peste 25 de ani pe piaţa marcajelor şi indicatoarelor rutiere din România fiind singura societate în domeniu care a demonstrat de-a lungul timpului o preocupare constantă pentru domeniul siguranţei rutiere. Semnatară a Cartei Europene a Siguranţei Rutiere încă din 2013, societatea a iniţiat în urmă cu peste 5 ani de zile blogul Drumul în siguranţă, primul blog de companie din România în domeniul siguranţei rutiere.   

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Cauta

Categorii populare