Comunicate de Afaceri

Invatarea eficienta si rolul meditatiilor la matematica

Matematica a fost considerată întotdeauna o disciplină care pune numeroase dificultăți elevilor. Acesția asimilează cu greu informațiile, fie din comoditate, din lipsă de interes sau pur și simplu pentru că unele concepte sunt mai greu de ințeles, raportat la vârsta lor.

Matematica are și ea statutul de disciplină de bază în cadrul examenelor naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat, precum și pentru admiterea în învățământul superior. Universitatea București, Universitatea Politehnică și Academia Forțelor Aeriene sunt trei dintre instituțiile renumite de stat care cer matematica ca disciplină de admitere în cadrul studiilor universitare de licență.

Pregatirea temeinică se poate realiza, individual, de la debutul clasei a XII-a sau în cadrul unor ore de meditații matematică cu un profesor care este familiarizat cu programa dedicată evaluarii viitorilor studenți.

În concluzie, o bună cunoastere a procesului învățării face mai eficientă luarea deciziilor de adaptare pe parcursul unei lecții, pentru profesori, sau a deciziilor de elaborare a programelor individuale de învățare, în cazul studenților și al elevilor. Calitatea actului educațional se bazează nu doar pe asimilarea și utilizarea de lungă durată a achizițiilor oferite de către școală, ci mai ales pe studiu individual și perseverență. Orele de meditații matematică  concură la întregirea procesului instructiv-educativ. 

Sursa articol meditatii matematica - http://www.unimedia.info/stiri/Invatarea-eficienta-si-rolul-orelor-de-meditatii-matematica-si-limba-romana-141585.html

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare