Comunicate de Afaceri

Lansarea Proiectului I.M.P.A.C.T: Inovatie și Dezvoltare în Promovarea Resurselor Culturale ale Gorjului

Judetul Gorj, Romania

 Asociația Dorna Tismana este incantata sa anunte lansarea oficiala a proiectului I.M.P.A.C.T - Inovare si Mobilizare pentru Promovarea Actiunilor Culturale & Turistice. Acest proiect, cofinantat din bugetul Judetului Gorj pe anul 2024, reprezinta o initiativa ampla si cuprinzatoare pentru a promova si valorifica bogatia culturala si turistica a regiunii.

 Prin intermediul proiectului I.M.P.A.C.T, Judetul Gorj isi propune sa creeze si sa dezvolte o serie de actiuni si initiative menite sa sporeasca vizibilitatea si atractia turistica a regiunii, sa promoveze patrimoniul cultural si istoric local si sa ofere oportunitati de inovare si dezvoltare in domeniul turismului cultural.

 Una dintre componentele esentiale ale proiectului este crearea unei platforme digitale interactive, numita WebTurism, care va servi ca un hub central pentru informatii despre cultura si turismul din Gorj. Aceasta platforma va oferi utilizatorilor acces la ghiduri practice, evenimente culturale, bloguri captivante, comunitate online si multe altele, transformand astfel experienta de explorare culturala intr-o calatorie interactiva si captivanta.

 Prin intermediul proiectului I.M.P.A.C.T, se vor organiza, de asemenea, evenimente culturale si turistice, festivaluri, expozitii, tururi ghidate si alte activitati menite sa promoveze si sa evidenieze patrimoniul cultural si istoric al judetului Gorj. Aceste evenimente vor oferi oportunitati unice pentru localnici si turisti de a se conecta cu traditiile, arta si cultura autentica a regiunii.

 "Suntem mandri sa lansam proiectul I.M.P.A.C.T si sa contribuim la promovarea si dezvoltarea turismului cultural in judetul Gorj", a declarat [TOMONIU ANTONIO presedinte Asociația Dorna Tisman]. "Prin aceasta initiativa, ne propunem sa evidentiem frumusetea si autenticitatea patrimoniului nostru cultural si sa cream oportunitati pentru dezvoltarea comunitatii si a economiei locale."

 Proiectul I.M.P.A.C.T este cofinantat din bugetul Judetului Gorj pe anul 2024 si este implementat in parteneriat cu [ONG membre ale Fundatiei Judetene pentru Tineret Gorj FJTG ]. Lansarea oficiala a proiectului marcheaza inceputul unei noi etape in promovarea si protejarea patrimoniului cultural si turistic al judetului Gorj.  www.turism.dornatismana.ro

 Accesati Formularul de Inscriere disponibil aici: forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69.  

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociatia „DORNA TISMANA”

Comentarii

Cauta

Categorii populare