Comunicate de Afaceri

MediHelp International se implica in promovarea educatiei in randul elevilor

MediHelp International s-a alaturat campaniei #donampentruviitor din cadrul evenimentului international Global Money Week 2019 din saptamana 25 – 31 martie 2019 si continua eforturile de a se implica, in mod activ si constant, in activitatile comunitatii din care face parte. Contributia companiei va sprijini cresterea fondului de carte disponibil elevilor din Bucuresti pentru ca acestia sa aiba o sansa in plus la educatie.

Sustinem aceasta campanie alaturi de Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania, Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si de alte numeroase companii care au decis sa se implice. Consideram ca educatia reprezinta fundamentul unei vieti sanatoase si investitia in largirea oportunitatilor educationale ale elevilor este absolut esentiala pentru ca acestia sa devina adulti responsabili. Vom contribui la fondul de carte al elevilor intrucat suntem convinsi ca doar prin educatie un copil va avea acces la un viitor mai bun, afirma Laura Afrasine, Executive Manager MediHelp International.

Global Money Week (GMW) este un eveniment international destinat constientizarii importantei educatiei. In fiecare an, numeroase comunitati desfasoara actiuni de educatie financiara dedicate copiilor si elevilor pentru a elabora politici de dezvoltare economica si de a pune la dispozitia populatiei instrumente destinate remodelarii financiare a viitorului.

Din 2012 si pana astazi, prin intermediul campaniei, au fost influentate vietile a 32 de milioane de copii si tineri in 169 de tari de pe Glob, s-au derulat 310,000 de activitati si s-au implicat 53,300 de organizatii. Anul trecut, peste 80 de organizatii din Romania au ajutat 34,300 de copii in mod direct si 122,250 in mod indirect.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate  cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata de 20 de ani. Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp imbina, cu succes, asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala, in beneficiului clientilor sai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare