Comunicate de Afaceri

Ofera-i un curs de limba germana cadou

Cumpărarea unui cadou se poate transforma foarte repede într-un coșmar chiar și pentru cei cu o doză mare de răbdare. Cele mai multe cadouri în care investim atâta timp și bani, ajung în scurt timp să fie uitate în colțul unui dulap din casă. Așa că de ce să nu îi surprindem pe cei dragi nouă cu un cadou de care se pot bucura îndelung și care să le și folosească cum ar fi un curs de limba germană!

Frenezia consumerismului

Învățarea unei limbi străine poate și chiar este o activitate pe care oricine o poate face gratis, prin diverse modalități, fără a cheltui măcar un leu. Cu toate acestea, există un moment al anului în care aproape orice cheltuială este justificabilă, momentul în care ne dăm bătuți în fața freneziei consumerismului, frenezie pe care o sărbătorim cu fiecare venire a solstițiului de iarnă. Este momentul să cumpărați cadouri de Crăciun!

Pentru aceia dintre cititorii noștri care încă nu au cumpărat cadouri, noi venim cu o sugestie de cadou pentru partenerul de viață, prieteni sau membri ai familiei care vor să învețe limba germană. 

Recomandari pentru cadouri de craciun

Recomandarea noastră de cadou de pus în ghete sau sub bradul de Crăciun este un curs de limba germană. Fie că este începător și vrei să fii chiar tu persoana care îl „introduce” în tainele limbii germane, fie intermediar sau avansat, la scoala German Kulturhaus există soluții pentru toati viitorii cursanti.

 Situat  în zona centrală a capitalei,  la centrul de invatarea a limbii germane este foarte ușor de ajuns de la metrou sau alte ijloace de transport in comun.

Aici veti gasi o echipă de traineri de germna vorbitori nativi, acestia încurajează conversațiile chiar de la prima ședință și folosesc manuale de la edituri germane de prestigiu care oferă suport audio și video, programe și aplicații speciale la tabla interactivă și alte materiale, astfel încât a invata limba germana  sa fie  întodeauna interactiv.

Partea cea mai bună este că de sărbători cei de la centru pun la dispoziție locuri în diverse grupe, iar beneficiarul cadoului este cel care alege perioada și programul în care vrea să participe la curs. Dimineața, după-masa, seara sau în weekend, curs intensiv sau cu doar o ședință pe săptămână, de Paște, la vară sau în preajma sărbătorilor de Crăciun din 2020, cadoul este valabil 12 luni, ceea ce oferă beneficiarului șansa de a se alătura unei grupe oricând. Vezi mai multe scoli de limba germana in Bucuresti aici !

Motivatia de a invata o limba straină

De ce ar vrea cineva să învețe limba germană? Oare la ce ii poate folosi? Ar putea fi in vederea unei măriri de salariu la locul de muncă, sau plecare din țară sau pur și simplu pentru dezvoltarea personală. Ei bine limba germană este cea mai vorbită limbă din Europa cu peste 100 milioane de vorbitori nativi. Germania nu este doar țara cu cea mai mare economie din Uniunea Europeană, dar și a patra economie din lume!

Odată cu achiziționarea acestui curs-cadou, trainerii de la German Kulturhaus vor face și testarea de nivel gratuit cu scopul de a stabili nivelul de cunoștințe atunci când viitorul cursant nu știe exact pe ce treaptă de cunoștințe se încadrează. Din nou, testările se pot programa oricând! 

Scapă de stresul cadoului perfect și anul acesta oferă în dar de Crăciun ceva special, o investiție în educație pentru care persoana de lângă tine care s-ar putea să îți fie recunoscătoare toată viața. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul din site https://www.germankulturhaus.ro/contact/ folosind mesajul „Santa Klaus” și cei de la German Kulturhaus te vor contacta în cel mai scurt timp. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare