Comunicate de Afaceri

Procedeul de imprimare prin sublimare de la Huzo.ro

Imprimarea prin sublimare de la Huzo foloseste un proces in doua parti de creare a unui design digital cu cerneala lichida pe hartie de transfer si apoi aplicarea acelui design pe un articol de imbracaminte folosind presa de caldura pentru a transforma cerneala in gaz si a se impregna in tesatura articolelor de imbracaminte. Aceasta metoda de imprimare a echipamentelor sportive de la Huzo este renumita datorita durabilitatii sale incredibile si calitatii rezultatelor sale.

Acest proces furnizat de Huzo beneficiaza de materiale speciale si este un procedeu pe care il pot stapanii doar specialistii avand in vedere ca la Huzo.ro se foloseste doar ultima generatie din aceasta tehnologie!

Huzo va ajuta sa intelegeti cum functioneaza procesul de sublimare .Majoritatea obiectelor pot lua trei stari diferite ale materiei: solida, lichida sau gazoasa. Gandeste-te la un cub de gheata. Pe masura ce duci tava la robinet si o umpli, apa are o stare lichida. Daca il lasi in congelator peste noapte, se transforma intr-un solid cand devine gheata.Daca puneti cubul de gheata intr-o oala deasupra unui arzator incins de pe aragaz, gheata se va topi inapoi in stare lichida si apoi se va incalzi in abur sau in stare gazoasa. De obicei, o substanta fizica trebuie sa treaca de la solid la lichid la gaz, in aceasta ordine.

Sublimarea inseamna ca regulile obisnuite ale naturii sunt ocolite, deoarece acest proces transforma un solid direct intr-o stare gazoasa, fara a se transforma mai intai in lichid.

Huzo foloseste un program de design grafic care lucreaza la o precizie inalta pentru a compune design-ul perfect pentruc clientii sai. Acest design este introdus in programul imprimantei de mare precizie pentru a incepe procesul de sublimare, care utilizeaza coloranti speciali de sublimare pentru a crea orice fel de imagine, indiferent cat de detaliata sau elaborate este aceasta , Huzo va garanteaza cea mai inalta calitate datorita echipamentului de ultima generatie si precizie inalta !

Imprimanta recreeaza aceasta imagine pe hartie speciala de transfer pentru sublimare. Apoi utilizeaza o presa termica pentru a sigila desenul de pe hartia de transfer pe materialul textile.

Va invitam pe site-ul www.huzo.ro pentru a lua legatura cu unul dintre consultantii nostri si a va oferi cele mai bune servicii in crearea echipamentelor pentru echipele dumneavoastra .

HUZO , calitate  garantata !

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare