Comunicate de Afaceri

Sfaturi utile pentru intretinerea si reconditionarea meselor de fotbal

Ai o masa de fotbal pe care ai cumparat-o in urma cu ceva timp, insa nu prea ai folosit-o si s-a intepenit? Sau, dimpotriva, ai o masa pe care o folosesti foarte des si urmele de uzura incep sa isi faca aparitia? Afla ce trebuie sa faci astfel incat masa ta de fotbal sa arate si sa functioneze din nou bine.

Mesele de fotbal sunt iubite in egala masura de catre adulti si copii, insa nu toate impartasesc aceeasi soarta. Asa cum spuneam si la inceput, unele se pot uza din cauza utilizarii excesive, in timp ce altele ruginesc si intepenesc uitate intr-un colt.

Pentru toate aceste probleme insa, ai si cateva solutii. Iata-le in cele ce urmeaza:

Pasul 1 - Curatarea

Dezmembreaza cu grija masa de fotbal si curata-i fiecare coltisor. Multi din cei care poseda o astfel de masa uita sa o mai si curete, iar asta duce, in timp, la deteriorarea ei.

Pasul 2 - Lipirea pieselor rupte

Daca anumite piese sunt slabite sau dezlipite, poti incerca sa le lipesti cu un lipici special de lemn sau de metal.

Pasul 3 - Lubrifierea

Tijele mesei de fotbal ruginesc si se intepenesc odata cu trecerea timpului, iar lubrifierea lor te ajuta sa le prelungesti durata de viata.

Pasul 4 - Jucatorii

Daca jucatorii sunt prea deteriorirati pentru a mai fi folositi sau reparati, poti cauta sa cumperi unii noi.

Pasul 5 - Ajutor specializat

Unele persoane nu ar trebui sa se apuce de astfel de treburi, din simplul motiv ca nu se pricep sa o faca suficient de bine. Daca faci parte din aceasta categorie, te sfatuiesc sa apelezi la cineva care are abilitatile si cunostintele necesare.

In final, daca nici una din actiunile de mai sus nu a reusit sa salveze masa de fotbal, mergi si cumpara una noua. Pentru ca aceasta sa nu aiba soarta predecesoarei, respecta urmatoarele reguli:

1. Ai grija de tije

Pentru a functiona la parametri maximi, tijele unei mese de fotbal trebuie unse lunar cu un ulei siliconic special conceput pentru intretinerea unor astfel de accesorii. De ajutor in caz de urgenta poate fi si un spray siliconic sau un ulei lubrifiant obisnuit. Desi nu la fel de eficiente, acestea te pot salva pentru o perioada scurta de timp.

2. Evita expunerea

Una dintre cele mai bune modalitati de a te bucura cat mai mult de masa ta de fotbal este sa nu o lasi afara. Ploile, soarele, vantul si temperaturile oscilante sunt marii inamici ai unor astfel de echipamente, asa ca ai grija sa tii tot timpul masa la adapost.

3. Curatare frecventa

Poti folosi un detergent special conceput pentru astfel de obiecte sau orice alt tip de solutie de curatare. Ai grija ca aceasta sa nu fie pe baza de clor sau prea puternica, astfel incat sa atace partile metalice sau cele vopsite.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare