Comunicate de Afaceri

Tot mai multe trotinete clasice - Iata de ce multi le utilizeaza!

Traficul supraaglomerat din marile orase a facut lumea sa caute noi mijloace de deplasare. Unele solutii sunt mai eficiente, altele mai putin dar in ceea ce priveste trotinetele care strabat orasele in lung si in lat putem afirma ca sunt in mod cert un mijloc alternativ de deplasare. Acestea se strecoara usor chiar si prin traficul infernal al Bucurestiului, nu necesita loc de parcare si nici cheltuieli aferente, au greutate redusa si sunt pliabile, ceea ce iti permite sa le iei cu tine in casa sau in birou, la serviciu.

Ce tipuri de trotinete gasesti de cumparat?

Ei bine, daca nu luam in calcul trotinetele destinate copiilor, exista doua mari clase de trotinete pentru adulti: cele clasice, unde utilizatorul foloseste propria forta pentru a se deplasa, si cele electrice, care utilizeaza un acumulator pentru a se pune in miscare. Ambele categorii de trotinete pot avea 2 sau 3 roti, platforme de diferite dimensiuni si forme, de exemplu clasic sau kickboard; unele sunt concepute pentru sport extrem, altele pentru deplasare pe distante lungi si fiecare dintre acestea poate fi accesorizata cu o sumedenie de dotari optionale.

Iata cateva motive pentru care multe persoane utilizeaza trotinete:

Miscare in aer liber. Cei care opteaza pentru trotinete clasice se deplaseaza pe distante mai scurte sau chiar le utilizeaza pentru a face miscare! Daca utilizezi zilnic o astfel de trotineta, vei arde calorii, cu siguranta iti va creste ritmul cardiac si intreaga experienta se poate dovedi o adevarata sesiune de antrenament. In plus, activitatea pe o trotineta va fi benefica si pentru psihic, pentru ca te va recreea si vei inlatura stresul acumulat la volan.

Facil si in siguranta. Riscurile de accidentare pe trotinete sunt foarte reduse, spre deosebire de alte mijloace de deplasare. Mai mult decat atat, acestea nu implica un efort deosebit si sunt distractive!

Miscare pentru recuperare. Dupa efectuarea unor antrenamente intense la sala de fitness, te poti relaxa in drum spre casa, facand miscare la o intensitate mai redusa. Astfel, muschii tai se vor relaxa, trotineta ajutandu-te sa te mentii in forma. Deplasarea cu ajutorul unei trotinete iti va stimula grupe de muschi printre care cei ai picioarelor, bratelor, abdomenului, chiar si cei ai spatelui.

Sunt placute pentru oricine. Indiferent de sex sau varsta, gasesti la Veloteca trotinete pentru orice gusturi si nevoi.

Sunt usor de manevrat. Trotinetele din ziua de astazi au o serie de imbunatatiri fata de cele dedicate exclusiv copiilor, facand fata cu brio activitatilor intense din mediul urban. Cele mai noi trotinete te vor surprinde cu rapiditatea, siguranta si confortul pe care ti-l pot oferi.

Solutie de deplasare economica. In comparatie cu alte mijloace de transport personale, precum masina, motocicleta, scuterul, chiar si bicicleta, costurile unei trotinete sunt foarte reduse. Nu consuma combustibil, intra in categoria produselor –bio, pentru ca te ajuta sa protejezi natura, iar modelele electrice se pot incarca rapid si ieftin la orice priza.

De unde poti lua cele mai bune trotinete?

Viziteaza magazinul online Veloteca.ro, de unde iti poti alege trotineta preferata, dar si numeroase marci de accesorii si echipamente sportive. Veloteca s-a deschis in anul 2008 si in prezent este unul dintre cele mai respectate magazine sportive din Bucuresti.

Totul pentru tine... de prin 2008!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Veloteca - Magazin de biciclete

Cauta

Categorii populare