Comunicate de Afaceri

Tuburi led ieftine? Intra pe Electric Concept!

Cum sa amenajezi cu tuburi LED

Tuburi LED sunt o alternativa eficienta si ecologica la tuburile fluorescente traditionale. Ele ofera o lumina puternica si uniforma, cu un consum redus de energie si o durata de viata mai lunga. In plus, tuburile LED sunt disponibile in diferite culori si dimensiuni, ceea ce le face potrivite pentru diverse aplicatii si stiluri de amenajare.

Parfumuri OnlineDaca vrei sa amenajezi cu tuburi LED, iata cateva idei si sfaturi care te pot ajuta:

- Alege tuburile LED potrivite pentru spatiul tau. In functie de dimensiunea si forma corpului de iluminat, poti opta pentru tuburi LED T8 sau T5, care au diametre diferite si se monteaza pe socluri G13 sau G5. De asemenea, poti alege culoarea luminii in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi: alb cald, neutru sau rece.

- Montarea tuburilor LED este simpla si nu necesita modificari majore ale instalatiei electrice. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti tubul fluorescent vechi, sa elimini starterul si balastul (daca exista) si sa conectezi direct firele la soclul corpului de iluminat. Apoi, poti introduce tubul LED in soclul corespunzator si sa te bucuri de lumina noua.

- Poti folosi tuburile LED pentru a ilumina diferite zone din casa sau birou. De exemplu, poti monta tuburi LED sub dulapurile din bucatarie sau baie, pentru a avea o lumina suplimentara la nivelul blatului sau chiuvetei. Sau poti folosi tuburi LED pentru a crea efecte de iluminare indirecta in sufragerie, dormitor sau hol, montandu-le pe tavan, pe perete sau pe niste profile speciale.

- Daca vrei sa adaugi un plus de culoare si dinamism spatiului tau, poti opta pentru tuburi LED RGB, care iti permit sa schimbi culoarea luminii dupa preferinte. Poti controla tuburile LED RGB cu o telecomanda sau cu o aplicatie pe smartphone, si poti alege dintre diferite moduri de functionare: static, intermitent, treptat etc. Tuburile LED RGB sunt ideale pentru a crea ambiante festive sau relaxante.

Tuburile LED sunt o solutie moderna si practica de amenajare cu lumina. Ele iti ofera posibilitatea de a personaliza spatiul tau dupa gustul si nevoile tale, economisind energie si bani. Asadar, nu ezita sa incerci aceasta varianta de iluminat si sa te inspiri din exemplele de mai sus.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare