Comunicate de Afaceri

100 de momente romanesti, 100 de motive sa iti iubesti tara

Incepand cu 28 noiembrie si pana pe data de 31 ianuarie vom avea cel putin inca 100 de motive in plus sa iubim Romania asta pentru ca Bucuresti Mall gazduieste cu mandrie evenimentul “ Romania 100- Eu aleg Romania” organizat de Bucuresti FM. In incinta centrului comercial din Vitan te asteapta o expozitie cu adevarat unica.

Un proiect cultural dedicat Centenarului Marii Uniri, initiat de studiourile teritoriale si locale ale Radio Romania si finantat de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identitatii Nationale ne pune la dispozitie cele mai marcante 100 de momente din istoria noastra ca romani. Vino sa descoperi si tu 100 dintre cele mai importante evenimente ce au pus amprenta pe identitatea noastra ca si comunitate.

Ai ocazia, ca plimbandu-te prin prin mall-ul din Vitan sa te redescoperi pe tine ca roman, acum in prag de sarbatoare, cand ne apropiem mai mult de radacinile noastre. Cele 10 panouri expuse contin momente ilustrative din istoria noastra si cu siguranta nu vei vrea sa le ratezi. Ia-ti familia, cu mic, cu mare si vino sa te bucuri de un proiect unic.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare