Comunicate de Afaceri

3 trucuri pentru a vă impresionați prietenii când vin în vizită

Crearea atmosferei perfecte pentru experiența Aperitivo este la fel de ușoară ca și cum ați avea playlistul potrivit, mâncare delicioasă și un Aperol Spritz răcoritor!

STAȚIE APEROL

O băutură la sosire este o modalitate excelentă de a le ura bun venit prietenilor în casa dvs. Creați o stație Aperol Spritz, astfel încât să puteți face să curgă Aperol Spritz imediat ce oaspeții dvs. pun piciorul în prag.

 Ingrediente necesare:

 • Sticlărie
 • Gheață
 • Felii de portocale
 • Prosecco
 • Aperol
 • Jigger
 • Apă minerală

 

Iată cum să preparați un Aperol Spritz perfect:

 • 3 părți de Prosecco sau vin alb spumant sec (nu dulce)
 • 2 părți Aperol
 • 1 parte apă minerală sau alt tip de spumant

 Puteți ajusta cu ușurință aceste proporții în funcție de gustul personal, dar acesta este un punct de plecare excelent pentru un raport ușor de reținut: 3-2-1. Acesta este, de asemenea, un raport bine echilibrat, care nu este nici prea dulce, nici prea alcoolic, nici prea amar.

 Iată câteva sfaturi pentru alegerea vinului alb pe care să îl folosiți:

 • Proseco este vinul spumant clasic în rețeta tradițională, dar puteți folosi cu siguranță vinul alb spumant pe care îl alegeți. Alegeți unul care să nu fie prea dulce, deoarece aperol deja adaugă un nivel echilibrat de dulceață băuturii deja. Nu vreți să o faceți prea dulce.
 • Alte vinuri albe spumante uscate: Cava și șampanie uscată (Brut) sau vinuri spumante de tip șampanie. Sau faceți o nebunie și preparați-o cu un Rosé spumant sec sau un vin fără alcool. Nu irosiți spumantul scump pe un cocktail, ci folosiți ceva care este cel puțin suficient de bun încât să vă placă să-l beți de unul singur.

PREGĂTIȚI SCENA

Creați o ambianță în temă! Încercați să vă decorați ambianța cu aranjarea mesei, flori, playlistul și meniul potrivit. Căutați inspirație? Iată câteva dintre preferatele noastre:

ADUCEȚI NATURA ÎNĂUNTRU

Renunțați la masa din sufragerie și îndreptați-vă spre podeaua din sufragerie pentru un picnic în interior cu un twist. Așezați un covor de picnic și perne pentru ca oaspeții să se așeze pe ele și adăugați un platou de aperitivo și un spritz. O piesă centrală cu flori va aduce un pic de natură în interior!

PRÂNZ LUNG LA DOMICILIU

Nu trebuie să ieșiți în oraș pentru a avea un prânz lung. Recreați momentul acasă cu un meniu în 3 etape pentru prieteni. Începeți cu Aperitivo, un platou de antipasto și pâine, treceți la felul principal și încheiați cu gelato livrată de la locul preferat din cartier. Băuturile? Aperol Spritz, bineînțeles!

TOTUL PORTOCALIU

De ce să nu încercați să vă alegeți o temă de culoare pentru întâlnirea voastră? Noi preferăm portocaliul Aperol. Este nevoie doar de o față de masă, un bol cu portocale, un amestec de flori portocalii și un Aperol Spritz. Puncte bonus dacă grupul dvs. își asortează ținutele!

PREGĂTIȚI PLATOURI

Vreți să vorbiți, să mâncați și să stropiți, nu să gătiți! Pentru a vă asigura că petreceți cât mai mult timp socializând, pregătiți câteva gustări aperitivo de dinainte. Preferatele noastre? Bruschetta cu un twist și tortele de ricotta cu ardei marinat.

 Indiferent cum arată weekendul dvs., sperăm să fie plin de prieteni și de un Aperol Spritz răcoritor!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emi Emilio

Comentarii

Cauta

Categorii populare