Comunicate de Afaceri

5 motive pentru care ai nevoie de o cabina foto la evenimentul tau

Ai participat la nunti sau botezuri la care era instalata o cabina foto pentru invitati? Te-ai întrebat de ce atatia oameni de la aceste evenimente roiesc în jurul cabinei foto si de-abia asteapta sa realizeze cat mai multe poze?

De ce cabinele foto din Romania au un succes asa de mare?

Distractie pentru toate varstele
Indiferent de varsta invitatilor, toti vor dori sa profite de cabina foto. Cei mici pot face poze cu bunicii si parintii. Tinerii pot face poze cu prietenii. Toti vor ramane cu amintirea evenimentului. Iar fotografiile ies pe loc si invitatii pot pleca cu ele acasa.

Nostalgie
Acum, toata lumea face poze cu telefonul mobil. La orice eveniment putem face mii de poze, dar ne mai aducem aminte cum erau vremurile cand aveam doar 24 sau 36 de pozitii in aparatul foto si trebuia sa le dramuim cu grija? Ne adunam toti in poza si surprindeam momentul. Cu cabina foto putem sa ne ingramadim toti in aceeasi poza si sa surprindem un moment special.

Tematica
Iti doresti ca nunta sa aiba o tematica? Supereroi sau anii ‘20? Firma de servicii de inchiriere cabina foto se ocupa si de recuzita, dar si de aranjarea fotografiilor pentru a se potrivi cu tematica.

Rezultate de o calitate profesionala
Cabina foto beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie si ofera fotografii de cea mai înalta calitate.

Amintiri personalizate
De ce sa oferi amintire de nunta o cutiuta de bomboane pe care toti o vor arunca? Ai ocazia sa oferi un cadou inedit de care invitatii se vor bucura si isi vor aduce aminte cu drag. Idee: ofera un breloc gol si fiecare sa isi faca o fotografie la cabina si sa o puna in breloc.

Cabinele foto, cum sunt cele oferite de Cabina Foto WTF, reprezinta o activitate distractiva si pentru cei care nu danseaza la nunta sau botez. Este o metoda de divertisment care multumeste pe cei mai multi dintre invitati. si reprezinta si o metoda buna de socializare, ce se poate potrivi cu orice tematica de eveniment.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Online Marketing

Comentarii

Cauta

Categorii populare