Comunicate de Afaceri

Actori de pus in rama: o expozitie inedita la Bucuresti Mall Vitan

Toamna 2020: toamna artei si a experientelor inedite la Bucuresti Mall – Vitan. Patrimoniul din Muzeul National de Arta al Romaniei cunoaste o noua interpretare, ce uneste doua paliere artistice intr-un duet creativ de neuitat!


In Bucuresti Mall – Vitan, pana pe 8 noiembrie poti descoperi interpretarile actorilor din Teatrul Nottara, ce permit celor mai apreciate opere de arta din patrimoniul MNAR sa prinda viata intr-o expozitie unica. Fie ca esti iubitor de arta sau pur si simplu apreciezi artistii romani, expozitia Actori de Pus in Rama te va surprinde cu cei 16 actori interpretand opere faimoase ale lui Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Stefan Luchian, Iosif Iser, Augusste Rodin sau Peter Paul Rubens si reprezinta incununarea daruirii, a talentului si a creativitatii actorilor romani.

Bucuresti Mall – Vitan nu este la primul eveniment cultural, insa acest proiect organizat impreuna cu Ministerul Culturii, Muzeul National de Arta al Romaniei, Teatrul Nottara isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor scena teatrului romanesc. 


Te asteptam sa vezi de aproape inedita expozitie in primull mall din Romania!
#IloveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare