Comunicate de Afaceri

Aerwear si Chicineta sparg cotidianul la Bucuresti Mall- Vitan

 

Creativitatea atinge cele mai inalte culmi in luna noiembrie la A List Designers Boutique. Din dorinta de a rasturna cotidianul si de a spune propria poveste, doua branduri romanesti surprind in fiecare zi atat prin originalitate, cat si prin curaj. Pana pe 24 noiembrie Bucuresti Mall-Vitan gazduieste o noua editie a evenimentului-concept care promoveaza talentele romanesti in materie de design. De data aceasta e timpul sa te lasi surprins de doi noi nume autohtone: Aerwear si Chicineta.

@Chicineta are o poveste scurta, insa plina de energie. Farfuriile cuminti din magazine, care nu transmit nimic si nu starnesc niciun sentiment au aprins scanteia creativitatii pentru Oana Titica. Toate obiectele Chicineta sunt realizate la fabrici de portelan sau ceramica din Romania, cu grafica indrazneata realizata in colaborare cu designeri din tara – un business 100% autentic, pentru senzatii pe masura.

Fondat in 2012, @Aer Wear duce arta la un nou nivel prin nonconformismul Danei Paun. Piesele vestimentare speciale, inspirate din caligrafie si anatomia femeii, aduc o nota inedita fiec─ârei tinute si transmit un mesaj puternic la fiecare aparitie. Suntem siguri ca te vei lasa cucerita de pantalonii cu forme neobisnuite, de rochiile practice sau de bluzele cu o singura maneca!

Ne vedem pana pe 24 noiembrie in magazinul de tip pop-up store din @Bucuresti Mall – Vitan pentru un plus de curaj in viata ta de zi cu zi!

Mai multe detalii poti gasi chiar aici.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare