Comunicate de Afaceri

Alist Designers Boutique – Cum a fost si ce urmeaza la Bucuresti Mall - Vitan?

Unul dintre proiectele de succes și deja cu tradiție în Bucuresti Mall - Vitan si-a redeschis usile si a reluat povestea despre stil, nonconformism si design autentic intr-o noua formula, mai indrazneata si mai provocatoare.

20 de designeri contemporani, prieteni vechi și noi, si-au dat intalnire intr-un nou spațiu, mai mare, și au adus in lumina reflectoarelor combinatii moderne, interpretari sofisticate, colectii noi si produse exclusiviste, toate create cu pasiune pentru a fi purtate cu mandrie.

Proiectul a debutat in forta aducand in atentia publicului creatiile a 20 de designeri talentati. Framboise, Laura Olaru, Izabela Mandoiu sau Lemnia, toti designerii au propus pise unice, lucrate cu dibacie si care au impregnat spiritul romanesc pe care de multe ori uitam sa il sustinem. Izabela Mandoiu, de exemplu a adus vestimentatia traditionala la un alt nivel, impresionand cu tesaturi lucrate manual.

 

Fie ca vrei sa iti completezi garderoba, sa iti faci o mica bucurie sau, pur si simplu, ai nevoie de o idee de cadou, nu ezita sa intri in boutique, cu siguranta, nu vei pleca de aici fara o piesa care iti defineste atat de bine pasiunea pentru fashion, asta pentru ca lista de designer-i este lunga si impresioneaza. Descoper-o chiar tu!

Ai ceva timp pana pe 31 octombrie, dar ai grija sa iti rezervi loc in agendă pentru o vizita la A List Designers Boutique in termen, pentru ca din 1 noiembrie ai pana pe 31 decembrie, o noua selectie de designeri romani de abia asteapta sa te incante si sa te inspire din nou.

Ne vedem la #shopping.

#IloveBucurestiMall

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare