Comunicate de Afaceri

Alist Designers Boutique- editia decembrie la Bucuresti Mall Vitan

In decembrie ai ocazia sa experimentezi simbioza perfecta dintre modernitate si traditie, dintre confort si simbolistica, dintre nou si vechi, dintre simplitate si maiestrie. Alist Designers Boutique a pregatit la Bucuresti Mall – Vitan o editie speciala ce ne apropie de autenticul romanesc, intr-o poveste spusa de catre Izabela Mandoiu si Atelier Hamza, cu originalitate si pasiune.

Designerul român, Izabela Mandoiu, aduce dragostea pe care o poarta pentru cultura romaneasca in toate creatiile ei. Misiunea asumata de creatoare este de a duce mai departe simbolistica traditională romaneasca, impletind modernul cu traditia, in tinute speciale. „E atat de simplu: indiferent de orizonturi, ne unesc traditiile, iubirea pentru frumos, iubirea pentru patrie si, mai ales, dorul… care ne aduce mereu la vatra parinteasca. Intr-o perioada in care avem nevoie de certitudini, trebuie intotdeauna sa privim înapoi, la Radacini”, declara designer-ul, iar noi toti ii dam dreptate. Piese vestimentare create de ea vorbesc despre

Paradoxul minimalismului: produse simple, dar care exprimă autenticitate prin mesajele brodate prin tehnici inovative, pe hainele în stil contemporan, reprezinta, parca, un manifest interior, in fiecare dintre noi, ce asteapta a fi descoperit in creatiile Atelierului Hamza.

Descopera si poarta chiar tu povestile celor doi designeri romani, la Alist Designers Boutique, in toata luna decembrie, in incinta Bucuresti Mall-Vitan! Te asteaptam, cu drag, in shop-ul aflat la la parter, în zona Info Desk!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare