Comunicate de Afaceri

AList Designers Boutique: GNA by Andra Ghinea si Gemelli Shoes la Bucuresti Mall- Vitan

Luna octombrie adauga o noua fila de poveste modei cu o noua editie mai excentrica si mai nonconformista concept store-ului AList Designers Boutoutique din Bucuresti Mall- Vitan.

 

Intre 1-31 octombrie ai ocazia sa descoperi creatiile fresh cu note ultra contemporane marca GNA si pantofii cu stil ai atelierului Gemelli Shoes ce iti vor anima tinutele in plin sezon de toamna. GNA by Andra Ghinea a inceput chiar in atelierul mamei sale, unde a descoperit pentru prima data pasiunea pentru moda. Această pasiune s-a transformat treptat intr-un real succes : in 2019, a castigat premiul pentru Best Young Designer la Elle Style Awards. Stilul ei aparte, excentric, nonconformist si ultra contemporan, inspirat din anime-uri, Pinterest si personaje din jocuri, face ca articolele sale, produse unicat, sa fie la mare cautare, in special in randul tinerilor care vor sa se deosebeasta, sa fie autentici, sa iasa in evidenta.

Gemelli Shoes, sub mantra „the culture of handmade shoes”, isi concentreaza pasiunea, atentia la detalii si intuitia pentru frumos, mostenite din generatie in generatie, pentru a crea pantofi de o calitate superioară, pentru femei. Rafinamentul si subtilitatea dau forma actuala a brandului, iar creatiile Gemelli Shoes urmaresc continuu influențele modei si se aliniaza perfect ritmului dinamic al femeii moderne, pentru care nu exista compromis intre confort si stil.

 

Cand cele doua se intalnesc iese o editie exploziva AList Designers Boutique care iti va colora si condimenta tinutele pentru sezonul actual. Vino pana pe 31 octombrie sa te inspiri si sa iti reinventezi look-ul. Autenticitatea ta este pe primul loc !

 

Ne vedem in Bucuresti Mall- Vitan!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare