Comunicate de Afaceri

Alist Designers Boutique la Bucuresti Mall- Vitan – Monarh si Izabela Mandoiu

Vara incepe cu un nou capitol din povestea Alist Designers Boutique scris cu stil si pasiune, la Bucuresti Mall-Vitan. Luna iunie aduce in prim-plan doi designeri romani extrem de talentati, Monarh si Izabela Mandoiu, ale caror creatii autentice si pline de inspiratie te vor face sa iesi in evidenta in acest sezon.

Colectia Summer 22 by Monarh iti aduce croiuri desavarsite, materiale inovative si detalii unice. Piesele sunt atemporale si adaptabile, perfecte pentru a fi purtate pe termen lung, indiferent de ocazie. Misiunea atelierului este de a crea articole vestimentare care sa ofere un fit impecabil, confort si eleganta. Noile colectii, semnate Monarh, te vor incanta cu rochii vaporoase de matase, compleuri feminine cu detalii seducatoare si piese deosebite care te vor ajuta sa fii mereu in centrul atentiei.

Designerul Izabela Mandoiu creeaza atat piese vestimentare avangardiste, cat si tinute ce impletesc stilul traditional cu cel contemporan, cu scopul de a conferi motive de fericire tuturor femeilor care ii poarta creatiile. Fiecare articol in parte este creat cu o atentie deosebita pentru detalii si impresioneaza prin creativitatea designului, pentru ca tu sa fii mereu in lumina reflectoarelor.

Incepe vara cu stil si lasa-te inspirata de creatiile deosebite ale celor doi designeri romani, care te asteapta in Alist Designers Boutique, in Bucuresti Mall-Vitan, zona parter, in perioada 1-30 iunie.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare