Comunicate de Afaceri

Alist Designers Boutique revine in forta la Bucuresti Mall – Vitan

AList Designers Boutique este un concept semnat de Bucuresti Mall - Vitan care isi propune, de fiecare data, sa sustina si sa aduca mai aproape de tine designerii romani. Conceptul are deja o istorie in spate, reusind sa adune un palmares de colectii ale creatorilor romani, care incanta, inspira si promoveaza talentele 100% romanesti.

Asadar, iubitori ai frumosului, avem o veste extraordinara pentru voi: concept store-ul atat de indragit a revenit sa spuna povestea despre stil, nonconformism si design autentic

intr-o noua formula, mai indrazneata si mai provocatoare.

20 de designeri contemporani isi vor da intalnire simultan, intr-un spatiu nou si impresionant si vor aduce in lumina reflectoarelor combinatii moderne, interpretari sofisticate, colectii noi, produse exclusiviste si multe surprize gata sa fie descoperite. Credem in ei, cei care cos fiecare poveste cu toata daruirea si pasiunea cu care au fost inzestrati.

Pana pe 31 octombrie vei putea admira indeaproape creatiile Laura Olaru, Baden 11, Kinga Varga, Chicineta si multi altii. Lista completa cu impresionantul lineup il puteti gasi chiar aici.

Ne vedem la partetul mall-ului intr-un eveniment in care designul intalneste arta, intr-un mod unic!

#IloveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare