Comunicate de Afaceri

All you want for Christmas is Bucuresti Mall Vitan

Intram în cea mai frumoasă perioadă a anului: sărbătorile de iarnă, atunci când reușim să aducem puțină magie în vietile celor dragi. E luna cadourilor, iar sesiunile de shopping in Bucuresti Mall Vitan vin cu inspiratie cat cuprinde pentru cele mai frumoase cadouri de sarbatori.

Fie că vei cauta piese vestimentare chic, accesorii in culori festive, produse de skincare sau beauty de la brandurile tale preferate, te vei bucura si de un dar din partea echipei mall-ului. Astfel, vei putea sa aduci bucurie atat pe chipurile celor dragi tie, dar vei putea sa te rasfeti si pe tine asa cum meriti.

Cumparaturile de minimum 600 lei pe cel mult doua bonuri fiscale din magazinele din galerie – sau minimum un bon fiscal de 1500 lei din Media Galaxy – iti aduc garantat un voucher in valoare de 200 lei (in limita stocului disponibil) valabil in magazinele partenere!

Te asteptam cu drag sub cupola incepand pana in data de 24 decembrie pentru a face cumparaturile de sarbatori. In Bucuresti Mall Vitan gasesti tot ce-ti trebuie pentru amintiri de nepretuit.

Mai multe detalii puteti afla in regulamentul campaniei, disponibil aici.

Lista magazine partenere.

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare