Comunicate de Afaceri

Atelierele Kids Club revin la Plaza Romania

Dragi mamici, tatici si bunici, avem un anunt important pentru voi: cel mai cool loc de activitati pentru copii din oras revine la Plaza Romania si va asteapta cu muuuulte surprize pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Pana pe 12 aprilie, fiecare weekend in Plaza Romania are aroma de distractie!

KIDS Club este locul în care prichindeii isi folosesc imaginatia si isi pun in practica ideile in cadrul atelierelor creative si interactive. Avem pregatite pentru ei si o mulțime de alte surprize: piese de teatru, facepainting, multe baloane colorate și cei mai simpatici animatori, care vor asigura veselia și energia celor mici, pana la finalul programului. Toate au fost planuite in asa fel incat acestia sa se simta minunat.


Va invitam sa dati JOIN distractiei si va asteptam sa ne bucuram impreuna de weekend-uri pline de culoare, energie, multa joaca si distracție!

Puteti descoperi chiar aici  lista cu toate activitatile creative si atelierele din cadrul Kids Clubdin Plaza Romania . Locurile sunt limitate si nu ar trebui sa pierdeti ocazia de a-i face o bucurie celui mic. In plus, copiii adora sa isi dea frau liber imaginatiei sau sa invete lucruri noi: ca de exemplu cum sa confectioneze  martisoare.

Va asteptam la multa energie pozitiva, la Kids Club, in Plaza Romania,  asa ca nu mai stati pe ganduri!

#IEnjoyPlazaRomania

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare