Comunicate de Afaceri

Bucuresti Mall- Vitan lanseaza noul sezon A-List Designers Boutique 2021

Concept Store-ul marca Bucuresti Mall- Vitan ne-a obisnuit deja de cativa ani cu proiecte din ce in ce mai interesante prin care sustine creatorii romani si ofera publicului ocazia sa iasa din cotidian cu piese vestimentare cu semnatura.

File noi de poveste Alist Designers Boutique se spun si in 2021 in Bucuresti Mall-Vitan!

Protagonistii, 26 de branduri romsnesti, nume noi sau deja cu traditie in proiect, au acceptat provocarea de a aduce in continuare stilul si pasiunea mai aproape de cei care vor sa se lase inspirati, care cauta unicitatea si care doresc sa-si exprime personalitatea intr-o abordare exclusiva si autentica.

Lista completa a brand-urilor participante o poti gasi chiar aici.

Noul sezon de design 100% romanesc aduce sub cupola, pana pe 31 martie, un mix eclectic de stiluri, de la slow fashion la streetstyle haute couture, de la loungewear la chic casual, de la sport la urban tridimensional.  Practic, indiferent de preferintele tale vestimentare, in editia de anul acesta te vei regasi 100%. Nu trebuie decat sa fii deschis sa descoperi ce ti se potriveste.

Colectiile din cadrul Alist DESIGNERS Boutique, editia ianuarie-martie 2021, sunt versatile, contemporane, vibrante si sensibile; sunt despre bucuria momentului prezent si despre natura, despre croieli minimaliste si volumetrii surprinzatoare, dar intotdeauna confortabile.

Te asteptam in mall-ul tau preferat sa descoperi o lume in care arta intalneste moda!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare