Comunicate de Afaceri

Buna dispozitie in ziua nuntii

În articolul care urmează îți oferim câteva sugestii pe care le poți aborda în ziua evenimentului. Cum deja știm, toate femeile visează la nunta perfectă, așadar, dă-ți frâu liber entuziasmului și bucură-te de orice moment.

 

1. INCEPE-TI ZIUA ZAMBIND

Zambetul miresei in dimineata nuntii
Zambetul miresei in dimineata nuntii

 Secretul constă în a-ți induce o bună dispoziție pe toată durata evenimentului. În ziua nunții, când cele mai mici detalii trebuie puse la punct și timpul te presează, este important să împărțiți atribuțiile și cu membrii familiei, poți fi sigură că ei îți vor acorda întotdeauna ajutorul de care ai nevoie, și sa fim sincere, cine ar refuza o viitoare mireasă?

2. ORICE PROBLEMA ARE O REZOLVARE

Mireasa ZEN, ganduri pozitive
Mireasa ZEN, ganduri pozitive

 În dimineața nunții cu siguranță te vei trezi cu gândul la ce a mai rămas de organizat, nu da importanță acelor mici neplăceri care prevestesc ruinarea stării tale de bună dispoziție. Nu uita că orice problemă are rezolvarea ei. Încă de la început te-ai programat la ședințele de machiaj și coafat, va trebui să te asiguri că pleci de acasă mult mai devreme pentru a evita întârzierile.

Foarte probabil se va întâmpla ca la ședința de machiaj, machiajul să nu iasă ca la prima proba pe care ai făcut-o cu o săptămână înainte. Nu te îngrijora, pune-ți încrederea în experiența cosmeticianei și va rezolva într-o clipita problema. Poate aceeași problemă o vei întâlni și la coafat, dar mâinile dibace ale hair-stylistului împreuna cu ustensilele vor fi soluția.

3. ROADELE UNEI MIRESE POZITIVE

Roadele gandirii pozitive la mireasa
Roadele gandirii pozitive la mireasa

Ajungi acasă și îți dai seama ca au fost puse la punct aproape toate detaliile (familia a avut grija să te scutească de unele responsabilități) și aștepți să vina o parte dintre invitați care au confirmat că vor fi prezenți la cununia civila și cea religioasă. Acasă la voi se va întreține atmosfera cu momente de tradiție, cum bine cunoaștem “gătitul miresei” iar nașa va aduce  tava pe care vor sta parfumul, oglinda, rujul, pieptenul, ....

 

Citeste mai mult pe alizera

Cum sa-ti mentii buna dispozitie in ziua nuntii tale

Social Media
Vezi toate articolele autorului: alizera.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare