Comunicate de Afaceri

Calatoriile scriitorilor romani- un nou eveniment cultural marca Plaza Romania

Din dorinta de a oferi experiente noi vizitatorilor, Plaza Romania a pregatit un nou eveniment cu tusa culturala in colaborare cu Muzeul National al Literaturii Romane si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.
Expozitie captivanta, dedicata iubitorilor de literatura te asteapta in mall-ul tau preferat. Dupa o sesiune istovitoare de shopping un moment de relaxare care te imbogateste si cu informatii noi poate fi exact ceea ce ai nevoie. Indiferent de varsta pe care o ai, „Calatoriile scriitorilor romani”- un nou eveniment cultural marca Plaza Romania te poate purta pe meleaguri imaginare din trecutul unora dintre cei mai cunoscuti scriitori romani. In cadrul acesteia, mall-ul iti va dezvalui curiozitati mai putin impartasite publicului larg, privind calatoriile de studii, de documentare, turistice sau initiatice, experimentate de scriitori romani, precum Aida Vrioni, Gala Galaction, Camil Baltazar si multi altii.
Te invitam sa experimentezi, de dupa cortina, trecutul istoric mai mai putin cunoscut al unor nume sonore din literatura romana. Plaza Romania militeaza pentru un stil de viata echilibrat atunci cand vine vorba despre activitatile zilnice. Tocmai de aceea incearca sa aduca pe langa shopping, filme si delicii culinare, o diversitate de activitati din toate zonele de interes ale vizitatorilor sai, iar aria culturala este mereu in focus. Plaza Romania este un stil de viata!
Iata cateva dintre acestea pentru a-ti starni curiozitatea:
⦁ In drumul său spre India, Mircea Eliade a făcut una dintre cele mai lungi calatorii, pornind din Constanta cu vaporul, ajungand in orasul egiptean Alexandria, apoi imbarcandu-se din Port Said pe transatlanticul japonez Hakone Marti.
La polul opus, ii regăsim pe Stefan Baciu, care a ales sa se stabileasca in tropicalul Hawaii (Honolulu), dar si pe Jean Bart, pe care drumurile l-au purtat peste Oceanul Atlantic, mai exact in Yellowstone National Park, primul parc national din lume, situat in creierii Muntilor Stancosi din Statele Unite ale Americii.
#InSigurantaLaPlaza #CalatoriileScriitorilorRomani

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare