Comunicate de Afaceri

Camera de Comert Britanico-Romana deschide un nou capitol in istoria sa

Camera de Comert Britanico-Romana a deschis un nou capitol in istoria sa. Data de 16 aprilie a marcat deschiderea noului birou, la Commons Romana, Bucuresti, ocazie cu care consiliul camerei a invitat membrii BRCC sa se bucure de ceaiul de dupa-amiaza, sarbatorind o noua abordare pentru comunitatea lor. Evenimentul a avut loc la Commons Romana, Bucuresti, unde echipa BRCC isi va desfasura activitatea pentru a raspunde cu promptitudine nevoilor membrilor sai, pentru a crea si sustine mediul de afaceri, astfel incat comertul liber si investitiile sa prospere.

Membrii si prietenii organizatiei s-au adunat pentru a sprijini echipa BRCC intr-un nou context si intr-o atmosfera placuta. Evenimentul a fost deschis de Colin Lovering, Vice Chairman BRCC, a continuat cu discursul lui Neil McGregor - Chairman, si al lui Daniel Kearvell - Vice Chairman BRCC. In cadrul evenimentului s-a discutat despre viitoarele planuri si strategii ale camerei de comert pentru a facilita si a incuraja colaborarea intre cele două tari prin facilitarea dialogului dintre companii si pentru a ajuta membrii sa isi dezvolte afacerile. Oaspetii au avut, de asemenea, onoarea de a-l intalni pe Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Andrew Noble, care a tinut un discurs incurajator cu privire la cooperarea dintre Ambasada Marii Britanii si BRCC.

Cofondatorul Commons, Yoni Schimmel, a declarat: Suntem cu adevarat incantati sa gazduim echipa BRCC la Commons. Dinamismul si energia Camerei vor fi un avantaj deosebit pentru comunitatea in crestere a Commons si ne dorim o colaborare lunga si fructuoasa.

Neil McGregor, BRCC Chairman, a declarat: Suntem absolut incantati de noua noastra casa la Commons, Romana. Conceptul lor unic de birouri orietat catre comunitate se potriveste perfect cu filozofia BRCC si stiu ca atat echipa, cat si membrii nostri vor primi tot suportul de care au nevoie in desfasurarea activitatilor si pentru dezvoltarea afacerilor.

Camera de Comert Britanico-Romana este cea mai importanta organizatie dedicata mediului de afaceri care promovează comertul si investitiile bilaterale intre Regatul Unit si Romania. ONG-ul joacă un rol important in crearea si sustinerea unui mediu de afaceri in care comertul liber si investitiile prospera. BRCC este o organizatie independenta cu peste 20 de ani de activitate in Romania si in Marea Britanie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare