Comunicate de Afaceri

Camera de Comert Britanico-Romana marcheaza primele 6 luni de activitate cu o petrecere de vara in stil britanic

Camera de Comert Britanico-Romana (BRCC) a gazduit evenimentul sau anual de celebrare a relatiilor de afaceri bilaterale in ziua de joi, 11 iulie, la Hotelul Caro, Bucuresti.

In acest an, mai mult de 120 de oameni de afaceri de top si prieteni ai BRCC au luat parte la discutiile despre succesul comercial al ultimelor sase luni si noile oportunitati de business care apar odata cu indepartarea problemelor datorate incertitudinii pe care a adus-o Brexit.

Felicitand Romania pentru Presedintia sa exemplara a Consiliului Uniunii Europene, Presedintele BRCC, Neil McGregor, a deschis seara evidentiind faptul ca aceasta realizare poate constitui o rampa de lansare pentru intensificarea legaturilor comerciale dintre Regatul Unit si Romania. Intregul eveniment a fost moderat de catre Colin Lovering - Vice-Presedinte BRCC.

Dupa incheierea discursurilor, membrii Camerei si invitatii au avut sansa de a se bucura din plin de o petrecere a carei tema centrala a fost golful si a carei ambianta a fost imbogatita de cocktail-urile puse la dispozitie de Stalinskaya, de vinul oferit de Domeniul Bogdan si de berea Ursus.

Consiliul de conducere al BRCC multumeste Hotelului Caro pentru ospitalitate, sponsorilor pentru divertisment, COS, companiei Marks and Spencer pentru prezentarea de moda, companiilor altexpress.ro, Centrul de Limbi Straine A Best si partenerilor media ai serii, DeBizz. Multumirile sunt adresate, de asemenea, si celor de la APAN Top Selection, Chris Filip, Commons, Greek Gourmet Shop, Happy Forever by Andreea, Medicover Romania, Nomade Communication, Prolive Cosmetics, and Pullman Bucharest World Trade Centre pentru furnizarea premiilor tombolei. Atmosfera a fost destinsa, de asemenea, de interpreta la vioara electrica Graziella, echipa de dans FiveGym si cantaretul John Romanu.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare