Comunicate de Afaceri

Can Art&Design Festival, editia 2020: pentru pasionaţi și nu numai, la Plaza România

O doză din aluminiu se descompune în mod natural în 100 de ani. Reciclată, o doză poate ajunge înapoi în raft în doar 60 de zile, consumând astfel cu 95% mai puţină energie faţă de energia folosită pentru producerea din materii prime.

Grija pentru mediu si pentru viitorul generatiilor urmatoare este un #musthave in acest sezon; iar atunci cand toate acestea se mixeaza cu multa creativitate, ia nastere un festival de constientizare, cu inspiratie artistica.

Can Art&Design Festival este o caravană expoziţională, de tablouri realizate din doze de aluminiu, care va fi prezentă în cinci locaţii din Bucureşti și pe care aveți ocazia să o vizitați și în Plaza Romania, în perioada 13 -19 iulie 2020. Proiectul este iniţiat de Asociaţia Alucro, organizaţie nonguvernmentală cu o activitate de 10 ani, care desfăşoară în România programul european Every Can Counts. Acesta este considerat programul principal pentru promovarea reciclării dozelor de aluminiu în Europa, încurajând oamenii să recicleze, indiferent de locul în care se află – acasă, la birou sau „on the go”. Totodata, proiectul promovează spiritul liber, creativitatea, în general, și arta, în special. Artişti din România au raspuns cu “Da!” provocarii si au realizat tablouri spectaculoase, în care au înlocuit pânza şi culorile cu materiale reciclabile. Reintepretarea celebrei opere „Sărutul” (Klimt), potretul lui Salvador Dali, Zâna Reciclina, Poem Dadaist, sunt doar câteva din temele care vor face obiectul expoziţiei organizate sub umbrela #CanArtDesignFestival, prezente în Plaza România, în perioada 13-19 iulie 2020, la etajul 1.

Accesul este gratuit.   Clienţii centrului comercial se pot bucura de aceasta experienţă, precum si de multe momente preferate, pe care acesta le oferă, în siguranţă, datorită măsurilor suplimentare de protecţie implementate aiciAcum ai ocazia excelenta sa te bucuri de ceva cu totul nou #InSigurantaLaPlaza!

Mai multe informatii poti gasi chiar aici.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare