Comunicate de Afaceri

Can Art design festival la Bucuresti Mall- Vitan

Militarea pentru un viitor mai bun si mai curat nu este doar o chestiune de responsabilitate sociala, ci poate fi un act artistic. Reciclarea naste de multe ori creativitate, iar cand aceasta se transforma in opere de arta valoarea actului social creste considerabil.
BucureČ™ti Mall – Vitan crede in puterea oamenilor de a schimba viitorul si in importanta implicarii cat mai active in sanatatea mediului inconjurator si te invita la o expozitie de arta „selectiva”, cu tuse de responsabilitate.
Vino si tu pana pe 4 septembrie pentru a te delecta cu o expozitie de TABLOURI EPICE realizate din doze de aluminiu de catre artisti plini inspirati si afla cum micile schimbari sustinute de fiecare dintre noi pot avea un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.
CAN ART Design Festival este primul concurs cu premii din Romania care isi propune sa incurajeze populatia sa adopte un comportament responsabil si eco-friendly, prin utilizarea dozelor de aluminiu pentru confectionarea obiectelor de arta, post-consum. Evenimentul isi doreste sa inspire, sa educe si sa rasplateasca. Impreuna cu prietenii in fapte bune de la Every Can Counts si Alucro, am creat un spatiu in care fiecare dintre noi poate participa activ la imbunatatirea viitorului.

Hai sa lasam responsabilitatea sa ne inspire pana pe 4 Septembrie!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare