Comunicate de Afaceri

Castiga o masina electrica Tesla cu Bucuresti Mall- Vitan

Am intrat pe ultima suta de metri in goana dupa castigatorul uneia dintre cele mai in trend masini electrice din prezent : Tesla Model 3. Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de activitate, Bucuresti Mall- Vitan ti-a pregatit o serie de evenimente in ton cu noul sezon si sansa de a simti emotia marii extrageri de pe 25 noiembrie.

Tu poti fi norocosul care va experimenta mix-ul surprinzator dintre futurism si sustenabilitate odata cu decernarea marelui premiu – un autoturism electric care tine pasul cu stilul tau de viata. Daca nu ti-ai reinnoit inca garderoba pentru sezonul rece, e timpul sa o faci! Profita de reducerile de sezon si pune-ti norocul la incercare pentru marele premiu.

Poti participa la campanie daca achizitionezi produse si/sau servicii in valoare de minimum 200 lei, pe un singur bon fiscal pe care il prezinti la Info Desk. Mai multe detalii despre campanie pot fi consultate chiar aici.

BucureČ™ti Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, care in 2019 aniverseaza 20 de ani de la deschidere, timp in care s-a reinventat constant oferind tuturor celor care ii trec pragul oferte avantajoase, branduri internationale, evenimente cool, experiente aparte si solutii avantajoase aproape de casa.

Pentru toti anii in care ati fost alaturi, Bucuresti Mall –Vitan va recompenseaza.

Feeling lucky? Daca tu esti castigatorul, vrem sa te cunoastem!

#ILoveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare