Comunicate de Afaceri

Cel mai stylish carusel de Craciun e la Bucuresti Mall!

Dreaming of a white Christmas? Dream no more! Pe toata perioada sarbatorilor de iarna Bucuresti Mall se transforma in “ Santa’s favourite place to shop”, iar asta inseamna ca poti simti magia pe pielea ta. Toata luna decembrie zona Lounge Area se va transforma intr-un taram de vis, unde craciunitele te asteapta zambitoare sa te ajute la impachetarea cadourilor, decorurile desprinse din basme vor face din fotografiile cu prietenii un moment de neuitat, iar multitudinea de activitati tematice si surprize ii vor incanta pe cei mici.

Mai mult decat atat, in super “ Satul lui Mos Craciun” te asteapta chiar el, Mosul. Acesta ii asteapta pe copii, cu mic, cu mare, la intalniri organizate in incinta Bucuresti Mall si va spunem cu mana pe inima ca se va lasa cu liste lungi de cadouri, zambete sau poate lacrimi de emotie pozitiva. Puteti gasi programul lui Mos Craciun pe pagina de Facebook Bucuresti Mall sau printr-un simplu click aici.

 Ne asteapta un Craciun cu adevarat magic, insa ce nu stiti inca este ca Bucuresti Mall a intregit cu totul imaginea unor sarbatori desprinse din basme. Senzatia sezonului rece este cel mai stylish carusel de Craciun pe care il gasiti la  la mall-ul din Vitan! Nu degeaba aici este “Santa’s favourite place to shop”! Ia-ti prietenii de mana, ia-ti copiii in brate si vino si tu sa experimentezi magia unui carusel fermecat desprins din lumea basmelor. Acesta experienta inedita o vei pune cu siguranta in sertarul celor mai frumoase amintiri.

Enjoy the ride to a perfect Christmas!

#ILoveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare