Comunicate de Afaceri

Cele mai importante festivaluri din Romania

Atat tinerii cat si adultii adora sa mearga la aceste evenimente deoarece ii ajuta sa se mai relaxeze si sa iasa putin din monotonia instaurata.

   Acestea sunt cele mai importante festivaluri din tara noastra

Neversea

Este numit pe pagina sa oficiala “Island of Dreams” si reuseste sa stranga pe o singura scena cei mai importanti artisti de pe glob. Daca se intampla sa fi la mare in luna iulie atunci iti poti lua prietenii si sa va distrati pana dimineata pe plaja din Constanta.

Untold

Untold este cel mai mare festival de muzica din Romania. La prima sa editie din 2015 a fost desemnat “ Best Major Festival”. De atunci a strans foarte multi oameni an de an. Cei mai multi oameni au fost la editia din 2018 avand nu mai putin de 100.000 de participanti.

Este un festival cunoscut pentru cele mai bune ritmuri de DJ, protagonistii acestuia fiind  Armin Van Buuren, Tiësto, David Guetta, Martin Garrix. Armin van Buuren.

Electric Castle

Acest festival se organizeaza tot in Cluj timp de 5 zile la Castelul Baffny. Este un festival cu totul special deoarece imbina muzica rock, reggae ,trap, muzica electronica, indie street si hip-hop

Sibiu Fashion Days – Festival de fashion

Esti un iubitor de fashion? Atunci trebuie sa ajungi la Sibiu in perioada 12-13 iulie unde te poti intalni cu cei mai buni designeri din tara. Acestia isi vor prezenta noile colectii si vor anunta care sunt culorile care se poarta in acel an.

Fall in Love Festival

Prima editie a acestui festival a avut loc la Bucuresti in perioada 31 august – 1 septembrie la Palatul Mogosoaia. Evenimentul este organizat pentru a sarbatori trecerea de la ultima zi de vara la prima zi de toamna.

Festivalul de arta in aer liber – Teatru sub luna

Acest festival are loc in Bucuresti si poarta denumirea de “ Teatru sub luna”. Se desfasoara pe o perioada de trei weekenduri chiar in mijlocul parcului Grozavesti.

Acceseaza neydamn.eu pentru mai multe astfel de evenimente la care poti lua parte.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare