Comunicate de Afaceri

Cele mai noi tendinte in fashion le gasesti la Bucuresti Mall – Vitan

Bucuresti Mall- Vitan si-a propus ca dincolo de un loc excelent pentru shopping in siguranta sa ofere intotdeauna vizitatorilor sai evenimente, entertainment si consiliere in smart shopping sau styling. Specialistii din magazinele brand-urilor tale favorite vor fi intotdeauna la dispozitia ta, cu un zambet larg pe fata, sa te ajute sa alegi cele mai bune tinute sau accesorii.

 

Este era comunicarii online, asadar mall-ul din centrul capitalei interactioneaza cu clientii sai pe toate retelele de socializare incercand sa aduca un plus de energie, informatii noi si sa ii puna la curent cu cele mai noi tendinte in fashion pentru sedintele de shopping viitoare.

 

Alexia Eram, de exemplu, a vorbit despre tendintele toamna iarna, piesele vestimentare pentru ocazii speciale pe care le poti gasi in Bucuresti Mall – Vitan si nu numai intr-un video realizat pentru sectiunea « Get inspired »  @ BucurestiMall.

 

Hai si tu intr-un tur prin magazinele celor mai indragite brand-uri si descopera impreuna cu Alexia tinute care iti vor face aparitia memorabila. Filmuletul il posi gasi chiar aici , pe pagina de Facebook oficiala Bucuresti Mall-Vitan.  

 

Te invitam sa urmaresti Bucuresti Mall- Vitan pe toate retelele de socializare pentru a fi primul care afla cele mai noi promotii, tendinte sau lansari de colectii.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare