Comunicate de Afaceri

City Vibes Fair – un eveniment marca Bucuresti Mall – Vitan

Bucuresti Mall – Vitan deschide sezonul de toamna un nou eveniment special, care aduce in prim plan roadele mintilor creative. Pana in data de 15 noiembrie, ne dam intalnire zi de zi in primul mall din Romania la City Vibes Fair, targul cu produse de sezon!

Te asteapta rasfaturi, bucurii si creatii pe alese. Vei descoperi designeri vestimentari, produse handmade, accesorii si bijuterii, decoratiuni tematice pentru Halloween, precum si bunataturi traditionale si bio. Lista completa cu expozantii o poti descoperi chiar aici.

Nu trebuie decat sa te inarmezi cu energie pozitiva pentru ca insipratia o vei gasi aici. Mai mult decat atat, e important sa stii ca la Bucuresti Mall – Vitan esti in deplina siguranta. Aici masurile de igiena impuse de noul context global sunt pe primul plan. Datoria ta este sa porti masca de protectie si sa  te bucuri de surprizele unuia dintre cele mai asteptate targuri de toamna.

Fie ca esti de partea gadzelor care ofera dulciuri colindatorilor, fie ca iti doresti sa te costumezi intr-un personaj special, la City Vibes Fair vei gasi bunataturi, ciocolata artizanala si o gama larga de articole vestimentare sau accesorii tematice.

Restul surprizelor le poti descoperi chiar tu pana pe 15 noiembrie in Bucuresti Mall – Vitan!

#IloveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare