Comunicate de Afaceri

Coafuri de seara si Moderne

Coafuri de ocazie cu care atragi toate privirile

Coafurile de ocazie înseamnă în 2020 mult mai mult decât păr îndreptat cu placa și pulverizat cu fixativ. Deși nu contestăm șarmul acestei opțiuni de styling, noi te provocăm să dai acum întâietate creativității pentru coafuri care se mulează perfect pe stilul tău, pline de atitudine, și extravagante. Descoperă propunerile care ne-au furat inima în rândurile de mai jos! Mai mult de atât, dacă esti mireasă și cauți o coafură super, ai putea să te inspiri din articolul sursă de pe alizera.ro.

 

Coafuri Extravagante

Nu e necesar să îți aranjezi părul în cele mai sofisticate cocuri pentru a impresiona la o ocazie specială, cum ar fi o nunta sau un botez, ci este suficient să îți ondulezi cosițele pentru a radia un farmec incendiar. Dar este dovedit ca in 2020, coafurile de seară vor fi foarte extravagante și șic!

 

 

Coafuri În Funcție de păr (Lung, Mediu, Scurt, Drept, Creț, Ondulat)

De exemplu, vom adăuga aici printre cele mai folosite coafuri cu coc (pentru poze intrați pe sursa articolului)

 

Cocul înalt

Părul strâns în vârful capului sub forma unui coc tip balerină a fost ani la rândul un trend important, dar a devenit apoi o coafură clasică. Poate fi realizat destul de ușor și pe un păr mediu, mai ales dacă sunt folosiți bureții speciali ce oferă impresia unui păr des și lung.
 

Cocul împletit

Șuvițele împletite, fie că sunt subțiri sau mai groase, reușesc să ofere un plus de farmec unui coc simplu la spate. Este un stil de coafură cu un aer romantic care poate fi purtat atât la evenimentele de seară, cât și la cele de zi.
 

Coc franțuzesc

Un coc "vertical", răsucit pe o parte, această coafură de inspirație franțuzească se asortează perfect cu rochiile lungi și foarte elegante. Este un stil potrivit pentru părul mediu spre scurt, putând fi fixat cu numeroase agrafe pentru a crea impresia unui păr des și a masca vârfurile.
 

Cocul răvășit

Starurile de la Hollywood par să fie îndrăgostite de această coafură simplă și lejeră. Părul prins într-un coc aparent neglijent îți oferă un look relaxat, sexy, dar și elegant.
 
Câteva șuvițe libere, care încadrează chipul, oferă un plus de prospețime și te fac să pari cu câțiva ani mai tânără.
 

Cocul accesorizat

Un coc simplu la spate va arată senzațional dacă alegi să-l decorezi cu un accesoriu elegant pentru păr. Optează pentru agrafe sau clame cu pietre prețioase sau bentițe cu paiete sau cristale.
 
 

Citește tot articolul și vezi poze aici: Coafuri extravagante pentru seară în 2020!

C
 
Social Media
Vezi toate articolele autorului: alizera.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare