Comunicate de Afaceri

Companii britanice prezente la eveniment de referinta pentru industria DIY

Camera de Comert Britanico – Romana (BRCC) impreuna cu Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania si British Home Enhancement Trade Association (BHETA) organizeaza la Bucuresti evenimentul BHETA Do It Yourself Industry - Trade Mission to Romania, care va avea loc in perioada 26-28 noiembrie 2018, la Hotel Capital Plaza.

Scopul evenimentului din Bucuresti este de a facilita accesul companiilor britanice din industria DIY pe piata din Romania, fiind parte dintr-o serie de evenimente care au avut loc in principalele capitale europene. Misiunea BRCC este de a incuraja colaborarea dintre jucatorii britanici din industrie cu firmele reprezentative din tara, buyeri si lanturi de distributie.          

Conferinta „DYI Romanian Market Changes and Challenges” deschide prima zi a evenimentului, iar discutiile din cele doua paneluri vor atinge numeroase teme de interes. Subiectele abordate dezbat atat schimbarile care au loc la nivel european pe masura ce pietele devin din ce in ce mai interconectate, cat si dezvoltarea, respectiv, provocarile industriei DIY din Romania, in contextul previziunilor economice care anunta o crestere anuala de peste 5% pana in 2023. Evenimentul este continuat cu intalniri 1 la 1 intre companiile britanice si reprezentanti ai retelelor de magazine si ai distribuitorilor locali din industria DYI.

Companiile din Marea Britanie care si-au anuntat prezenta fac parte din arii diverse de activitate, cum ar fi: home & decor, produse de curatenie, obiecte decorative si de mobilier, precum si unelte si scule electrice, utilaje pentru domeniul constructiilor, unelte pentru gradinarit si sere. Companiile britanice doresc sa isi prezinte oferta de produse catre buyeri si distribuitori locali, majoritatea avand o experienta vasta de export international, mai putin in Romania. Din delegatiile britanice fac parte atat Directorii Executivi ai companiilor, cat si Directori Internationali de Vanzari si alti membrii ai top managementului.

BHETA este o asociatie de top care numara peste 320 de companii manufacturiere, furnizori si distribuitori din industria DIY, insumand 15,5 mld. de lire din vanzarile de tip retail si 15.000 de angajati.

Cu o activitate de peste 20 de ani in Romania, Camera de Comert Britanico – Romana se implica activ in dezvoltarea oportunitatilor de afaceri si de investitii ale companiilor din Marea Britanie, dar si a celor din Romania care doresc sa intre pe piata din UK.

Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania se implica in dezvoltarea competitivitatii si cresterii economice a Romaniei si sustine companiile britanice interesate sa intre pe aceasta piata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare