Comunicate de Afaceri

Corpul uman pe intelesul copiilor la Plaza Romania

Mamici, tatici, bunici si mai ales, pitici!

Va asteptam, incepand cu data de 25 iunie, sa luati parte la una dintre cele mai surprinzatoare si educative expozitii pentru cei mici – CORPUL UMAN pe intelesul copiilor. Descoperiti impreuna fascinanta lume a simturilor, intrati intr-un creier urias pentru a invata cum functioneaza acesta, aflati totul despre inima, muschi sau oase, puneti intrebari, faceti poze haioase sau participati la experimente cu realitate augmentata.

Micii „chirurgi” vor putea chiar sa se joace la „masa de operatii”!
Va asteptam intr-o aventura de neuitat, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, in Plaza Romania, la etajul 1, zona Rotonda, pana pe 25 iulie! Experienta va avea loc in conditii de sigurata, respectand toate masurile de protectie in vigoare pentru desfasurarea intr-o maniera sigura a activitatilor.
Programul expozitiei este de luni pana vineri, intre orele 14:00-20:00, iar in weekend, intre orele 10:00-20:00. Tururile ghidate vor dura aproximativ 45 minute, vor incepe la ora fixa si vor avea maxim 25 de copii participanti. Accesul in expozitie se face pe baza de programare si bilet.

 Costul unui bilet este de 25 lei/copil, iar accesul adultilor este gratuit.

Rezervarile se pot face foarte simplu online, accesand urmatorul link: https://bit.ly/CorpulUmanpentruCopii


Va asteptam cu drag in Plaza Romania, la etajul 1, intr-o aventura unica, inspirata de vara si de cei mici!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare