Comunicate de Afaceri

Cu Mos Craciun pe zoom la Bucuresti Mall- Vitan

Viata noastra s-a schimbat odata cu venirea contextului pandemic. Asta nu ne impedica sa ne adaptam la noile vremuri si sa ne bucuram de momentele pretioase la fel de mult, insa prin alte metode. Intalnirea cu Mosul este ceva la care prichindeii nu pot renunta. Noroc ca Bucuresti Mall –Vitan a gasit cea mai buna solutie pentru ei: o revedere pe ZOOM!

Chiar daca este ocupat la Polul Nord cu pregatirile pentru seara de Ajun, la Bucuresti Mall-Vitan Mos Craciun isi va face timp in fiecare zi sa intre in direct pe Zoom si sa stea la povesti cu cei mai cuminti copii. Intre 11 decembrie si pe 24 decembrie,  in intervalul orar 17:00 – 19:00, cu exceptia zilei de Ajun – cand Mosul va fi prezent intre orele 16:00 – 18:00, acesta va recrea magia Craciunului prin intalniri in care va sta la povesti cu cei mici, le va asculta dorintele si va face liste pentru seara de Ajun.

Ia-l pe cel mic de manuta si adu-l la parterul mall-ului din centrul capitalei, langa InfoDesk, pentru o experienta de neuitat. Te avertizam ca este foarte posibil ca si tu sa fii prins/a in vraja sarbatorilor si sa experimentezi intalnirea cu Mos Craciun exact ca in copilarile.

La vremuri noi, activitati noi!

#ILoveChristmas #ILoveBucurestiMall #SantasFavouritePlaceToShop

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare