Comunicate de Afaceri

De ce sa alegi escape room?

Jocurile de evadare devin din ce in ce mai populare in Romania. In plus, acest jocuri dintr-o escape room sunt populare din mai multe motive. 

De ce sa joci jocuri escape room?

Sa recunoastem, rutina zilnica genereaza adesea mult stres. O experienta de evadare are un apel suplimentar pentru cei care cauta modalitati de a scapa putin de aceasta monotonie. Este cu siguranta o modalitate excelenta de a ridica greutatea lumii si de a te cufunda intr-o lume magica.

In timp ce unii prefera sa mearga la o sala de sport pentru a-si imbunatati starea de sanatate, altii prefera jocurile de evadare cu noi provocari care nu sunt doar distractive, ci si bune pentru creier. Mergand la cea mai buna escape room, vei descoperi o lume in sine.

O activitate interesanta pentru companii

Pentru a consolida coeziunea in cadrul unei echipe, este important sa organizezi o formare in echipa. Aceasta metoda este utilizata pe scara larga de catre companii pentru a incuraja angajatii sa lucreze impreuna. Acesta este si principiul jocului de evadare.

Intr-adevar, vei avea ocazia sa colaborezi ca o echipa pentru a atinge un singur obiectiv. O modalitate excelenta de a consolida spiritul de colaborare. Exista multe rasete, dar a rade cu colegii sau prietenii este chiar mai bine. Nimic nu bate puterea colaborarii pentru o misiune.

Sfatul jocului escape room: elementele de baza pentru a scapa

Un joc de evadare este din ce in ce mai incercat de oamenii care doresc sa traiasca o experienta extraordinara. Dar, inainte de a te scufunda in aceasta aventura senzationala, iata cum sa te organizezi pentru a-ti optimiza sansele de a reusi:

  • Cauta peste tot: odata ajuns in camera, nu lasa nimic la voia intamplarii. Ridica fiecare obiect, analizeaza peretii, misca tot ce pti. Rasfoind in jur, vei avea sanse mult mai mari de a gasi indicii esentiale pentru rezolvarea puzzle-urilor. 
  • Comunica: in timpul jocului, interactioneaza unul cu celalalt si comunica echipei tale tot ce ai gasit.
  • Organizeaza-te: daca ai folosit obiecte, lasa-le deoparte. Si grupeaza toate obiectele deja gasite intr-un singur loc. Aceasta organizare le va permite celorlalti membri ai echipei sa progreseze si sa vada mai clar. In timpul jocului, nu ezita sa impartiti sarcinile intre voi: este inutil sa fiti toti pe aceeasi enigma. 
  • Stai linistit: un joc de evadare dureaza o ora. 60 de minute trec foarte repede. Asa ca trebuie sa ramai concentrat si sa-ti pastrezi calmul pentru a nu te lasa coplesit de presiune si stres. 
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare