Comunicate de Afaceri

Delicii de vara la Plaza Romania

Vara s-a instalat serios, iar temperaturile sunt din ce in ce mai ridicate in termometre. Cu toate astea, sezonul cald are farmecul lui mai ales datorita faptului ca exista milioane de moduri de a te racori mai ales prin intermediul deliciilor culinare specifice verii.

Cafenelele si restaurantele din Plaza Romania se intrec in prepararea celor mai savuroase cocktail-uri, smoothie-uri sau alte bauturi si deserturi menite sa te umple de energie dupa o zi torida.

Ai incercat noile Shaka Mocktails de la Tucano Coffee?  Daca nu le-ai gustat inca, acum e momentul! Dupa o sesiune relaxanta la cumparaturi, vino in locatia din Plaza Romania si teleporteaza-te direct pe malul marii!

Vara aceasta poti sa te racoresti cu o inghetata obisnuita saaau poti alege deliciosul McFlurry de la McDonald's Romania!  Vino in locatia din Plaza Romania si incearca noul McFlurry Leibniz, cu biscuiti crunchy si topping de ciocolata sau de caramel.

Fan caramel?  Accepta provocarea Starbucks Romania! Incearca noile Iced Caramel Macchiato si Caramel Frappuccino si spune-ne care e preferatul tau.  Bucura-te de un rasfat răcoritor, cu gheata si aroma de cafea.

Inca nu te-am convins? Afla ca variantele sunt nenumarate si de multe ori surprinzatoare. E timpul sa vii si sa descoperi mai ales ca toate locatiile din Plaza Romania sunt 100% sigure, respectand toate normele de igienizare.

Vara asta e fresh la Plaza Romania!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare