Comunicate de Afaceri

Deschiderea oficiala a sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria 18 iunie 2019, Bulgaria, Sofia

Supreme Council of European Business Bulgaria a avut ceremonia oficiala de deschidere marti, 18 iunie 2019, la Sofia. Aceasta face parte din Supreme Council of European Business (SCEB), organizatie internationala de afaceri cu sediul in Bucuresti, Romania. SCEB reuneste oameni de afaceri locali si straini, avand ca scop sa constituie o punte de legatură intre institutiile locale si mediul de business si să creeze noi oportunitati comerciale prin depasirea provocarilor specifice globalizarii.

Bulgaria reprezinta tara potrivita pentru extinderea activitatii organizatiei datorita economiei sale in crestere si a mediului de afaceri in continua dezvoltare. Acest eveniment reprezinta un important pas inainte in evolutia SCEB si marcheaza o ocazie extraordinara pentru ca organizatia sa devina si mai conectata cu mediul economic international. Suntem foarte incantati sa fim prezenti in Sofia si  sa îl avem pe domnul Nikolay Bozhilov ca Presedinte al SCEB Bulgaria. Suntem convinsi ca aceasta comunitate de afaceri va avea o crestere rapida si ca va sprijini activ mediul de business din Bulgaria, spune Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB.

Nikolay Bozhilov, Presedintele SCEB Bulgaria, inglobeaza viziunea SCEB despre cum mediul de business si institutiile nationale trebuie sa coopereze pentru a reusi sa creeze un mediu de afaceri eterogen si bine adaptat provocarilor globalizarii. Ceremonia de deschidere s-a bucurat de prezenta unor inalti reprezentanti ai Guvernului din Bulgaria si ai mediului de afaceri precum Excelenta Sa Liliya Ivanova – Ministru Adjunct al Economiei, Ivaylo Marinov – Atasat Economic si Comercial al Ambasadei Bulgariei in Romania, Galabin Galabov – Director Executiv al companiei Lev Ins Insurance si Victor Costea – Manager General BigBelly – Green Street Tec. De asemenea, au fost prezenti reprezentanti ai Nedelya, Colliers International, Jidvei, Nomade Communication si Norofert Organics si ai companiei de transport persoane Union Ivkoni.

Este important de mentionat faptul ca atat Liliya Ivanova, cat si Ivaylo Marinov, ne-au asigurat de intreaga lor sustinere in activitatea noastra si in consolidarea relatiilor de afaceri dintre mediul de business romanesc si cel bulgar.

Suntem incantati de aceasta noua oportunitate pe care o lansam pentru comunitatea de business din Bulgaria si suntem nerabdatori sa incepem activitatea. Bulgaria este în continua dezvoltare si suntem convinsi ca organizatia noastra le va oferi companiilor acces la un numar semnificativ de profesionisti cu experienta internationala pentru a le sustine in efortul de a-si construi o imagine puternica si o afacere sustenabila.

Am identificat numeroase oportunitati generate de dezvoltarea economica si vrem sa ii ajutam pe oamenii de afaceri sa prospere si sa îsi extinda afacerile pe pietele externe. Prin intermediul comunitatii noastre vom contribui la consolidarea relatiilor de business din Bulgaria si le vom oferi un context international in care sa creasca, spune Nikolay Bozhilov, Presedintele SCEB Bulgaria.

Deschiderea sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria reprezinta o oportunitate majora pentru companiile din Bulgaria sa isi dezvolte activitatea si sa faca parte dintr-o comunitate internationala. Accesul la noile piete emergente, la profesionisti din diferite industrii, posibilitatea de a fi parte a dialogului cu reprezentantii statului sau contactul cu lideri de business – toate acestea sunt beneficii importante ale membrilor SCEB.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare