Comunicate de Afaceri

Descoperiți cea mai bună narghilea din Centrul Vechi

Ganesha Caffe Victoriei este cafeneaua modernă de inspirație orientală, localizată chiar în centrul capitalei, în zona Valea Regilor.

Valea Regilor este un punct de interes pentru bucureștenii care își doresc să fumeze narghilea de calitate, ori pentru turiștii curioși să afle cum este viața de noapte în București. Deși sunt multe localuri în această zonă, puține se fac remarcate precum Ganesha Caffe Victoriei. Este o cafenea care pe timpul zilei reprezintă locul perfect pentru întâlnirile de business, iar spre seară se transformă într-o bucățică autentică a Orientului Mijlociu unde vă puteți relaxa alături de prietenii dumneavoastră.

Fiecare detaliu din interiorul cafenelei a fost gândit cu mare atenție, astfel încât meniul și decorul să vă ofere o experiență unică, de neuitat. Zeița Ganesha este cea care a inspirat alegerea mobilierului și a decorului, numele său fiind ales și pentru denumirea cafenelei. Culorile intense utilizate, alături de produsele cu specific oriental disponibile în meniu și narghileaua de calitate reprezintă atuurile cu care Ganesha Caffe Victoriei atrage clienții în orice moment al zilei.

Narghileaua la Ganesha Caffe Victoriei

La Ganesha Caffe Victoriei puteți comanda narghilea în diferite arome, iar personalul calificat se va ocupa de tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de această experiență a fumatului în stil oriental. Puteți, de asemenea, să vă personalizați propria narghilea, alegând doar acele arome care vă plac la prețuri accesibile.

Este demonstrat faptul că fumatul de narghilea induce o stare de bine și de relaxare, motiv pentru care inclusiv nefumătorii frecventează acest obicei. Însă fumatul de narghilea este o practică străveche, care a trecut testul timpului și este practică inclusiv în cele mai moderne cafenele din întreaga lume. Din punct de vedere istoric, narghileaua este un obicei onorat cu tradiție încă din anii 1500.

Instrumentul de fumat nu și-a schimbat aspectul foarte mult de-a lungul timpului, fiind păstrate caracteristicile originale, iar acest lucru transformă narghileaua și într-o idee foarte bună de cadou sau chiar de decor.

Originară din Orientul Mijlociu, narghileaua este un dispozitiv compus dintr-un vas pentru apă, furtun, corp, o tavă pentru cărbuni, cap și supapa cu ajutorul căreia se fumează. Procesul este destul de simplu deoarece este nevoie de tutun și cărbune, la care se pot adăuga arome după bunul plac. Se prepară foarte ușor, narghileaua fiind adusă la masă cu toate componentele necesare, astfel încât clienții să se ocupe personal de pregătire, dar la nevoie poate interveni și personalul Ganesha Caffe Victoriei, angajații fiind specializați în prepararea celei mai bune narghilele din București.

Ganesha Caffe Victoriei este locul perfect pentru narghilea, cafea și băuturi cu specific oriental. Este o cafenea care îmbină tradițiile orientale prin decor și meniu cu modernismul, îndeplinind rolul de Cocktail Bar, dar și de Lounge. Este localizată pe Calea Victoriei 16-20 și este deschisă zilnic, programul prelungindu-se până târziu în noapte.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare