Comunicate de Afaceri

DokStation editia a disco un show incendiar la Plaza Romania

Toama incepe cu voie buna si distractie pe masura. Una dintre cele mai apreciate trupe din underground-ul autohton, Toulouse Lautrec, va concerta pe  14 septembrie, de la ora 19.30, in parcarea Plaza Romania, in cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, editia a patra.

Concertul va fi urmat de proiectia filmului documentar The King (r: Eugene Jarecki, 2018) dedicat Regelui Rock’n’Roll, Elvis Presley. Un trailer poti gasi aici. Daca ti-am starnit deja interesul, iata povestea pe scurt:

La 40 de ani de la moartea lui Elvis Presley, filmul laureatului la Sundance Eugene Jarecki urmărește Rolls-Royce-ul din 1963 al Regelui într-un periplu muzical de-a lungul și de-a latul Statelor Unite. De la Memphis la New York și Las Vegas, calatoria prezinta ascensiunea si declinul lui Elvis, ca o metafora pentru tara pe care acesta o lasa in urma.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Sectorului 6 si a Centrului Cultural European Sector 6, propunandu-si sa aduca participantilor experiente inedite si un mix inovator intre film, muzica buna si distractie cat cuprinde!

Accesul este gratuit, asadar este timpul sa iti programezi o seara alaturi de familie sau prieteni si sa vii in parcarea Plaza Romania sa te bucuri de o atmosfera incendiara in aer liber. Mai multe detalii despre eveniment gasesti chiar aici.

Festivalul DokStation Music Documentary Film Festival se afla la a patra editie si se bucura de multa popularitate in randul iubitorilor de muzica si film. Anul acesta a pregatit o serie de proiectii si momente conexe pe care te invitam sa le descoperi chiar tu.

Intre timp, ne vedem la Plaza Romania, la super-concert Touluse Lautrec!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare