Comunicate de Afaceri

Educational Workshops : un proiect de suflet Bucuresti Mall- Vitan

Perioada prin care trecem cu totii aduce transformari atat in plan personal, cat, mai ales, in plan profesional. Exista o nevoie reala in Romania, mai ales in contextul actual, de un sistem de educatie continua pentru cei mai calificati oameni din firme, dar si de traininguri pe skill-uri noi.

Bucuresti Mall - Vitan intampina aceste nevoi cu un proiect pe cat de util, pe atat de interesant.

Educational Workshops este o sesiune de workshop-uri desfasurate Live pe pagina de Facebook a mall-ului in care speakeri cu renume in diferite domenii vin sa motiveze viitoarea generatie de oameni din corporatie si sa impartaseasca din experienta lor personala. Fotografie, mindfulness, leadership, gandire creativa, tehnolofie sau nutritie sunt doar cateva din ariile de interes care o sa se atinga.

Seria de evenimente live debuteaza pe 30 iunie cu un icon pentru nutritia din Romania : Dr. Mihaela Bilic este gazda primului #workshop interactiv live. Se vor aborda subiecte de interes din aria nutritiei, iar participantii ii vor putea adresa intrebari realizatoarei de emisiuni culinare intr-o sesiune Q&A.

Proiectul este realizat in parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti si promite sa aduca si alti traineri si speakeri motivationali cu voci sonore: Alex Galmeanu, Cori Gramadescu, Mirela Bucovicean si Olivia Vereha.

Inscrie-te apasand butonul “attending” al evenimentului de pe Facebook si ramai la curent cu sesiunile ce vor urma.

Suntem #DinNouImpreuna #InSiguranta, iar asta ne face vara mai frumoasa!

Ne vedem live!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare