Comunicate de Afaceri

Esti gata pentru un Craciun de poveste la Bucuresti Mall – Vitan?

E acea perioada din an in care fiecare dintre noi isi doreste sa se reintoarca la copilarie si sa mai savureze pentru o clipa sau...mai multe bucuria venirii lui Mos Craciun. La Bucuresti Mall-Vitan gasesti inspiratie, cadouri si ceva în plus: un sat ca in povesti unde cei mici si cei mari il pot intalni pe Mos Craciun.

Pana pe 24 decembrie, ajutoarele lui Mos Craciun va asteapta sa impachetati cadouri impreuna si sa ii ajute pe cei mici sa pregateasca scrisorile cu dorintele de Craciun. Atmosfera magica va fi de prezenta Elfului care va asculta cu atentie dorintele copiilor si i le va transmite lui Mos Craciun.

Fie ca esti adult sau copil vibe-ul sarbatorilor de iarna te cuprinde la Bucuresti Mall- Vitan. Caruselul Magic promite o experienta de vis alaturi de cei dragi. Nu trebuie decat sa faci sa te lasi dus de caii albi si muzica de poveste, intrarea este libera.

In plus, pana pe 24 decembrie, la Bucuresti Mall – Vitan gasesti cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi la un Targ de Craciun care iti va da ocazia sa alegi cadourile potrivitedorintelor celor din jurul tau.

Si...iata inca un secret: Bucuresti Mall – Vitan e Santa’s Favourite Place to shop.

Te alaturi echipei de spiridusi?

#ILoveBucurestiMall

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare