Comunicate de Afaceri

Evenimentul BACK 2 BUSINESS 3rd edition Bucharest a strans 400 dintre cei mai importanti lideri de business

Evenimentul international BACK 2 BUSINESS a revenit cu cea de-a treia editie in Bucuresti, pe data de 11 martie 2019, la hotel JW Marriot. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a aproximativ 400 de oameni de afaceri si lideri din mediul national si international de business. Participantii au fost si membri ai celor peste 15 Camere de Comert, ai ambasadelor din Romania si ai diferitelor asociatii ale oamenilor de afaceri din Romania.

BACK 2 BUSINESS a creat un context international in care toti participantii au avut ocazia de a initia oportunitati de business cu aplicabilitate in tara si in strainatate. Cu un mediu de afaceri din ce in ce mai complex care nu se mai rezuma doar la nivel national, extinderea retelei de parteneri peste hotare reprezinta diferenta dintre stagnare sau dezvoltare.

A treia editie a evenimentului a avut drept scop initierea unui dialog international intre lideri de afaceri, obiectiv indeplinit in cadrul evenimentului prin intermediul platformei online in care participantii au programat intalniri cu posibili parteneri de business. Odata confirmate, cele peste 140 de intalniri au avut loc in Business Lounge-ul special creat in cadrul evenimentului.

Participarea la eveniment a insemnat pentru companii, pe langa expunere, sansa de a fi mai aproape de comunitatea de business internationala prin intermediul pachetelor de sponsorizare. 22 de companii s-au alaturat in calitate de sponsori, precum: CBC Finance, Stalinskaya, Alira, Expert Cargo International, L’Arogante, Nestlé, Nomade Communication, Marks&Spencer, Santa Fe Relocation, CV Expert Contabil, Gosselin Mobility, Talent Center, FiNEXPERT, Daytour, Marcom Hub, Ramboll, Weco Travel. Printre partenerii internationali s-au numarat: COBCOE, The Corporate Group, FARAZAD INVESTMENTS, MoneyCorp si Oil & Gas ALLIANCE. Alaturi de noi in calitate de parteneri media au fost: revista Careers & Business, IBC Focus, DeBizz, P&A Services & Events si EMEA.

Anul acesta au fost alaturi de noi 2 speakeri deosebiti: doamna Paula Pirvanescu, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si domnul Dragos Pislaru, Partner Civitta Romania.

Data de 12 martie a marcat masterclass-ul sutinut de guest speakerul de anul acesta -  Roger Harrop, intitulat “WIN! How to succeed in the new game of business”,  care face parte din seria discursurilor adunate sub conceptul de ”Staying in the Helicopter®”. Roger Harrop, The CEO Expert, este autor si speaker international prezent in Top 10 Management & Strategy Speakers Worldwide. Prezentarea acestuia s-a axat asupra modalitatilor prin care afacerile pot fi dezvoltate simplu si aplicat. Roger Harrop a imbinat experienta profesionala cu informatii exhaustive si a reusit sa ofere participantilor perspective aplicabile asupra conceptului de leadership.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare