Comunicate de Afaceri

Experiente culinare de exceptie la Plaza Romania in noul an

Cu totii ne setam noi obiective la inceput de an si nu putini dintre noi isi doresc sa experimenteze lucruri noi sau sa descopere locuri interesante. Calatoriile prin gust sunt o experienta placuta pentru oricine, asadar va recomandam ca in noul an sa incercati noi mancaruri cu specific, mai ales ca in aceasta perioada calatoriile propriu-zise sunt mai dificile decat de obicei.

Afla ca in Plaza Romania in zona de food court sau pe terasa preparatele tale preferate te asteapta sa le degusti in continuare.  Siguranta este pe primul loc,  asa ca asigura-te ca pastrezi masurile de protectie si cele de distantare sociala, sa fim cu totii bine si sa ne putem bucura impreuna de acest moment pentru cat mai mult timp.

Fie ca e vorba despre preparate cu specific chinezesc, libanez sau fast food, inceputul de an se arata promitator la mall-ul din centrul capitalei. O lista completa cu restaurantele ce iti pot incanta papilele gustative in 2021 gasesti chiar aici.  

Mai mult decat atat, perioada de la inceputul anului vine la pachet cu multe promotii si reduceri, inclusiv in zona de food, asa ca ai toate motivele sa experimentezi ceva nou in fiecare zi.

Ne vedem la masa?

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare