Comunicate de Afaceri

Expozitie de fotografie interactiva la Bucuresti Mall – Vitan

Lasa-te surprins de Bucuresti Mall - Vitan la inceput de toamna!

Un proiect inedit, realizat in parteneriat cu Muzeul National al Literaturii Romane, ce propune o calatorie de exceptie in 24 de culturi traditionale, pentru a sarbatori diversitatea si pentru a descoperi secretele machiajului, va fi gazduit sub cupola, in perioada 15 – 30 septembrie.
„Frumusetea in 24 de culturi” este o expozitie interactiva, in care arta fotografica se intalneste la scena deschisa cu cea a machiajului, creand o conexiune surprinzatoare.

Fiecare fotografie are un cod QR, care contine informatii si perspective culturale unice despre fiecare tablou. Proiectul isi propune sa educe, sa deschida mintile si sufletul, sa incante simturile cu noi perspective asupra femeii, asupra unicitatii.

Imbinand arta fotografica cu cea a machiajului si cu informatii mai putin cunoscute si accesibile publicului larg, expozitia creeaza un tablou amplu al culturilor, traditiilor si obiceiurilor din toate colturile lumii, oferind un plus de curaj si curiozitate modului in care privim lumea si felului in care intelegem si acceptam diversitatea.


La Bucuresti Mall-Vitan ai parte de cultura, de fashion, de shopping de calitate, toate intr-un singur loc!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare