Comunicate de Afaceri

Fa cunostinta cu avangarda literara la Bucuresti Mall- Vitan!

Faptul ca Bucuresti Mall- Vitan este unul dintre putinele mall-uri din Romania care a pus arta si cultura in lumina reflectoarelor nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi, insa sa organizezi prima expoziție a avangardei literare într-un mall din România este ceva cu adevarat deosebit.

Ai ocazia ca  pana in data de 12 ianuarie 2021 sa explorezi expozitia „ Avangarda romaneasca – Avangarada europeana”, locul unde umorul, parodicul si desenul original stau alaturi de portretele celor mai reprezentativi scriitori avangardisti, de fragmente literare si pagini din revistele avangardiste. Ai ocazia sa faci o calatorie culturala memorabila!

Curentul anti-arta, pornit in 1916, la Zürich, de romanul Tristan Tzara si germanul Hugo Ball, i-a adunat in jurul sau pe cei scuturati de conventii, de locurile comune, de rutina, de sentimentalism si de „tot ceea ce este drăgut si corect, limitat si moralist.” Acum ai sansa si tu sa descoperi  indeaproape ecourile Dada, care au atins in timp miscarea punk, arta conceptuala si pop-art-ul!

Primul mall din Romania te asteapta sa experimentezi pe pielea ta si  in premiera absoluta expozitia „ Avangarda romaneasca – Avangarada europeana”, o sarbatoare a curajului gandirii romanesti.
Expoziție desfasurata cu ajutorul Muzeului National al Literaturii Romane.

Cu Bucuresti Mall-Vitan iti faci curaj sa experimentezi ceva putin altfel in fiecare zi!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare