Comunicate de Afaceri

Fericiti sa ne revedem #InSigurantaLaPlaza

Lumea s-a schimbat peste noapte. Important este să ne adaptăm și să nu ne pierdem energia pozitivă! Vestea buna este ca la Plaza Romania ne putem bucura din nou de experienţele şi momentele preferate alaturi de toata familia, putem savura gusturile si aromele de care ne-a fost dor la terase, ne putem relaxa la  o sesiune de shopping alaturi de prietena cea mai buna. Si toate acestea te asteapta #InSiguranta, datorită măsurilor suplimentare de protecţie implementate aici.

Nu numai că te poți bucura din nou de articole vestimentare pentru noul sezon la preț redus, însă și de garanția că sănătatea ta este pe primul plan. Fie că îți dorești să îți reînnoiești garderoba sau pur și simplu să te relaxezi la terasa cu cineva drag, la Plaza Romania  se respectă toate măsurile impuse pentru ca tu să stai #FaraGriji!

Aici se folosesc tehnologii de igienizare din cea mai nouă generație. Toate suprafetele sunt dezinfectate intens cu solutii biocide; frecevent dezinfectarea se face prin nebulizare, astfel incat toate spatiile, chiar si cele greu accesibile, sa fie perfect igienizate si sigure, iar masurile privind separarea fluxului de intrare si de iesire a clientilor in, respectiv, din mall , controlul temperaturii corpului la accesul in incinta Plaza Romania sau purtarea mastii sunt respectate cu strictete. Balustradele scarilor rulante sunt dezinfectate folosind cea mai noua si eficienta tehnologie de iluminare cu LED, prevenind astfel raspnadirea rapida a bacteriilor si virusurilor. In lifturi vor fi instalate sisteme de purificare a aerului, iar utilizarea ascensoarelor este limitata la un numar redus de persoane, conform reglementarilor in vigoare.

Asadar, Plaza Romania nu este numai o destinație perfectă pentru un început de vară memorabil, ci și una complet sigură pentru tine și familia ta.

Suntem fericiți să ne revedem #InSigurantalaPlaza, mai ales că majoritatea brand-urilor sunt în plin sezon de reduceri. Te asteapta o vara plina de inspiratie în care ai ocazia sa iti redefinesti stilul si sa retraiesti bucuria momentelor speciale alaturi de cei dragi.

Accepti provocarea Plaza Romania?

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare